Adventurerejse (forår)

Adventurerejse (forår)

I foråret tager hele elevholdet til alperne på adventurerejse. Her udfordrer vi os selv med mange forskellige ting i de smukke omgivelser, hvor den store flod bruser gennem dalen og bjergene tårner sig op på begge sider af vores hotel. Som elev kan du afprøve dig selv med en masse forskellige aktiviteter uanset om du har erfaring i dette miljø eller ikke.

AKTIVITETER PÅ TUREN

River Rafting i store 8-12 mands gummibåde ned af den brusende flod med mange bølger undervejs. og guiderne vil undervejs undervise i alle de kommandoer man bruger i bådene samt procedure ved kæntring.

Canyoing. Vi starter fra morgenen af med at iføre os våddragter og klatreseler. Så sætter vi os i bussen og køre op mod toppen hvor vi bliver sat af ved et vandfald. Herfra føgler vi vandet ned gennem en slugt i bjerget. Dette gøre med rapelling og med små naturskabte waterslides.  

MTB. Vi medbringer skolens mountain bikes og kører forskellige ruter i alle niveauer.

Bestigning af bjerg. Vi bestiger et bjerg på 2500 meter. Dette er en tur på 8-10 timer og undervejs kan man stå af og nyde den flotte udsigt.

Klatring. Vi klippe-klatrer på de nærliggende bjerge op til hotellet, og her er der mulighed at prøve kræfter med bjergene.

Produceret af tidligere elev Emil Falk

Video fra adventurerejse

Produceret af tidligere elev Hjalte Drejer Jørgensen

Se alle vores fællesrejser og valgfrie rejser