Cecilie Viborg, Unglærer

Jeg har fået fornøjelsen af at være unglærer i efteråret 2021. Jeg glæder mig til at sætte mit præg på elevholdets ophold, og vil gøre mit bedste for at skabe trygge rammer, hvor der er plads til alle - ligemeget om du er høj, lav, ung, gammel, tyk, tynd, lige eller skrå.

Jeg er meget socialt anlagt, og nyder nye bekendtskaber. Samtidig er jeg glad for sport og bevægelse. Jeg har altid spillet fodbold, men da jeg selv startede som elev på VIH, fik jeg hurtigt øjnene op for et utal af andre aktiviteter, blandt andet gennem faget multisport. Jeg har været så heldig, at jeg i denne omgang, skal hjælpe med at undervise i multisport senere på året - på nuværende tidspunkt er jeg med på fitness360 og adventure360.

På VIH startede min store kærlighed til leg og fællessang også - så om der er dåseskjul eller VIH-sang, så er jeg at finde med både pudsede løbesko og stemmebånd. Generelt er jeg klar på nye udfordringer og glæder mig til igen, at være en del af et større og helt fantastisk fællesskab på Vejle Idrætshøjskole.

Cecilie Viborg