hakon.magnusson

HÁKON ALEXANDER MAGNÚSSON, Unglærer

For en Islænding at rejse til Danmark og starte på højskole, er ligesom at kom hjem til din familie der er halvvejs igennem en James Bond film. Du forstår ikke helt hvad filmen handler om, heller ikke helt hvad de siger og snakker om, og du er i tvivl om du skal sætte dig ned og se filmen, eller gå ind på dit gamle værelse i sikkerhed, hvor det er mørkt og koldt. Jeg havde ikke forudset, hvor meget jeg ville elske at gå på VIH. Et sted hvor der er plads til alle, uanset hvor forskellige vi er allesammen. Fordi højskole er et sted hvor alle går sammen for at skabe et stort fællesskab. På VIH fik jeg muligheden for at udvikle mig personligt, bryde grænser og være en del af et fællesskab, og som unglærer vil jeg hjælpe alle med at gøre det samme.

Som person er jeg udadvendt, kreativt anlagt og sprudler af nye idéer, og på VIH findes der ingen dårlige idéer. Derfor har eleverne en rigtig god mulighed for at være kreative og skabe noget fedt for fællesskabet, og som unglærer vil jeg gøre alt jeg kan for at gøre deres ideer til virkelighed.

Jeg har trænet konkurrencesvømning det meste af mit liv. Derudover har jeg spillet klaver mange år, og de seneste år er jeg begyndt at gå meget op i styrketræning for at prøve noget nyt. Som træner kommer jeg med energi, højt humør og fokus på at hjælpe alle med at udfordre sig selv uanset niveau og fysisk tilstand. Det vil jeg forsøge i mine fag, mens jeg bruger min tykke islandske accent. Og jeg vil være med til at skabe et miljø, hvor det er okay at lave fejl, fordi på VIH lærer man mest, hvis man tør lave en fejl engang imellem.

Hákon Alexander Magnússon