liva.bengtson

Liva Bengtson, Unglærer

Idrætshøjskolen er et fantastisk sted, hvor fysisk udfoldelse og sociale aktiviteter i smukke omgivelser giver oplevelser for livet. Det oplevede jeg selv som elev, og nu vil jeg som unglærer gøre mit bedste for, at de kommende elever får lov til at se, føle og mærke magien ved at gå på højskole. 

Personligt har jeg spillet badminton i mange år, så da jeg selv tog på højskole, var det tid til at prøve kræfter med nye sportsgrene. Det har resulteret i, at jeg i dag drømmer om havkajakture rundt i Danmark, at jeg simpelthen ikke kan undvære yoga og at jeg gerne vil kunne løbe et halvmaraton en dag.. og så findes der bare intet bedre end at smadre igennem i en spinningtime! 

Samtidig er det utroligt vigtigt for mig, at man har det mentalt godt; at man er glad - helt ind i kernen. Om det er med en løbetur, et stykke drømmekage mere, at være lidt alene eller ved at snakke med nogen, man kan blive en tand gladere, så vil jeg altid stile efter glæde. 

Kreativitet er også en stor del af mig, hvad end det er i form af at hækle, strikke, sy eller at tænke i nye baner. Jeg er nysgerrig, initiativrig og elsker at prøve noget nyt af, også selvom det kan fejle.. for når vi fejler og alligevel rejser os, lærer vi.

Som unglærer drømmer jeg om at skabe plads til alle i fællesskabet. Et fællesskab med respekt og rummelighed, selv med mange forskelle, og et sted med tryghed. For med trygge rammer kan man udforske sine grænser, og det er i mødet med ens grænser, at udviklingen sker.

Sammen med Emil er jeg sikker på, at også dette ophold bliver uforglemmeligt.

Liva Bengtson