line.jorgensen

Line Jørgensen, Unglærer

Højskolelivet er en fuldstændig unik oplevelse, hvor fællesskab, fysisk udfoldelse og personlig udvikling er omdrejningspunktet for en hel fantastisk hverdag. Det oplevede jeg som elev i efteråret 2022, og vil nu som unglærer, gøre mit bedste for at give den oplevelse videre til de kommende elever.

I mine øjne er fællesskabet det bærende punkt i højskolelivet. Det dyrkes og udvikler sig både i den fysiske aktiviteter, når vi åbner os og er sårbare og generelt når vi lever side om side i en fælles hverdag.

Hvad angår fysisk aktivitet har jeg selv spillet fodbold hele mit liv. På højskolen afprøvede jeg en masse andre sportsgrene, og skolens faciliteter danner en fantastisk ramme for aktiviteter både i og udenfor skemaet. Med de rette initiativer er næsten alt muligt.

Personlig udvikling på højskolen spiller også en kæmpe rolle. I nogle fag udfordres eleverne på det personlige plan. Man vil opleve at få sine grænser rykket, og skabe dybe følelsesmæssige relationer.

Den fornemmeste opgave som unglærer er at agere mellemled mellem lærere og elever, og sørge for at fællesskabet dyrkes med åbenhed og tryghed.

Det vil Jeppe og jeg gøre vores allerbedste for.

Line Jørgensen