Mikkel Beyer, Unglærer

Da jeg begyndte som elev på VIH i marts 2018, var det med tanken om, at 4 måneder på en idrætshøjskole ville være helt fint for mig. Derefter måtte jeg altså igang med en uddannelse, som var den oprindelige plan til den følgende sommer.

Jeg fandt hurtigt ud af, at hverdagen på VIH var spændende, grineren, udfordrende og så helt igennem unik, at foråret fløj alt for hurtigt afsted, og jeg var efterladt med følelsen af, at jeg simpelthen ikke havde fået nok. Efterfølgende tog jeg 5 måneder mere på højskolen, og det hele resulterede i oplevelser, venskaber og udvikling som var stærkere end jeg nogensinde havde forventet. At kunne fokusere dagligt på idræt som man brændte for, var for fedt. Miljøet var socialt på en måde jeg aldrig havde prøvet før. Hverdagen var fyldt med gøgl. Det eneste jeg kunne tænke var: "Det her er jo alt for nice!". 

Personlig udvikling er nøgleordet for mit højskoleophold. Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at blive unglærer på VIH, og jeg glæder mig helt vildt til at kunne give noget af mig selv, til et sted, der har givet mig så meget. 

Mikkel Beyer