Adventure 360

Adventure 360 er for dig, der er til anderledes udfordringer i naturen. Faget er en blanding af tekniktræning og fysisk aktivitet, men handler også om spændende oplevelser og udfordringer i naturen. I adventure 360 kommer du omkring mountainbike, orienteringsløb, inliners og klatring. Faget byder også på spotaktiviteter; fx skydning, vinterbadning, duathlon, forhindringsbane og langrendsløb i vinterperioden.

I faget Adventure 360 prøver du kræfter med flere forskellige udendørsdiscipliner: mountainbike, orientering/trailløb, inliners og især klatring. Du har mulighed for at få et sikringsbevis i klatring, som kan anvendes efterfølgende i studiejob hos fx teambuildingfirmaer. Faget byder også på spotaktiviteter; fx skydning, vinterbadning, forhindringsbane, rappelling, cross duathlon, langrendsløb i vinterperioden, hvis vejret tillader det m.m.

Nørreskoven - perfekt til mountainbike og trailløb

Adventure 360 er en blanding af tekniktræning og fysisk aktivitet, men handler også om spændende oplevelser og udfordringer i naturen. Vi har som noget ret unikt skoven lige i baghaven, som danner ramme for mange af vores aktiviteter. I Nørreskoven rummer nogle af Danmarks fedeste mountainbike muligheder, derudover har vi et stort klatretårn ude samt en indendørs klatrevæg.

Faget kan vælges af alle uanset niveau, blot du har lyst til at være ude og være aktiv.

Skolen stiller alt teknisk udstyr til rådighed: Mountainbikes, klatreudstyr, kompas m.v. Du skal blot have et par løbesko og træningstøj til at være ude i.

Jeanette om adventure 360

Jeg elsker at bruge naturen til at udfordre mig selv fysisk. I adventure 360 kan vi sammen skabe minder for livet gennem nærvær og nye oplevelser. Vores skole ligger i noget af landets allerskønneste natur og jeg glæder mig til at vise naturen og alle dens muligheder frem, så alle eleverne også kan opleve samme glæde som mig.

Thea om adventure 360

For mig er adventure eventyrlige udfordringer og uforglemmelige oplevelser udendørs i skøn natur. -Og så må det gerne være gennem terræn, mudder og vand. Her kan Vejle Idrætshøjskole byde dig velkommen med optimale forhold for bl.a. træklatring, terrænløb, fede mountainbiketracks med skov lige uden for højskolens dør - og med Vejle fjord kun få kilometer væk fra skolen havsvømmer og vinterbader vi også. Så optimale forhold til denne sport finder du kun få steder i Danmark. Hvis du er til adventure, er det derfor specielt attraktivt for dig at være elev på lige netop Vejle Idrætshøjskole.

Thomas om adventure 360

Sammen skal vi overskride nogle grænser og få røde kinder, når vi boltrer os i terrænet omkring skolen. Vi afprøver os selv og hinanden og hvem ved - måske opdager vi en ny udendørs yndlingsaktivitet?