Bali (E24)

Bali (E24)

Forlængerrejse for efterårsholdet E2024 foregår i januar 2025

Bali & Højskole

Forlæng dit højskoleophold med en uforglemmelig tur til Bali, det magiske paradis beliggende i hjertet af Indonesien.

Bali er en fortryllende ø, der byder på en utrolig blanding af kultur, smuk natur, legendariske strande og overvældende gæstfrihed. Dets uspolerede landskaber, pulserende byliv og åndeligt berigende atmosfære gør det til den ultimative destination for rejsende fra hele verden. Uanset om du er på jagt efter eventyr, afslapning eller kunstnerisk inspiration, vil Bali med sikkerhed tilbyde dig en rejseoplevelse, der vil blive indprentet i dit hjerte for altid.

Så lad os tage på en uforglemmelig rejse gennem Balis rige kultur, betagende templer, frodige rismarker og forundrende traditioner, der giver øen sin helt unikke aura.

Trygt at rejse sammen

Vi klæder dig godt på til rejsen. Vores rejseleder har virkelig stor rejseerfaring, og vi kommer til at rejse sammen som en gruppe højskoleelever med 12-24 deltagere i januar i 14-17 dage. Det giver tryghed og fællesskab at kunne rejse sammen.

Mulighed for at forlænge rejsen videre ud i verden

Du kan efter 14-17 dage vælge at rejse hjem, eller du kan rejse videre ud i verden. Rejsen kan altså være en springbræt, hvor du måske rejser videre sammen med nogle af dine højskolekammerater.

Klimabidrag for rejsen

En flyrejse til Bali har et klimaaftryk på 8426 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskole fordobler. Vi har skrevet meget mere om, hvordan vi som højskole giver et klimabidrag i forbindelse med rejserne.

Bali - uforglemmelige oplevelser

En uforglemmelig rejseoplevelse til Bali med højskolen

Du får en uforglemmelig rejseoplevelse, der kombinerer det bedste fra de hvide sandstrande, dykningc, surferlivsstilen, den smukke natur både i bjergene og i den frodige jungle. Du kommer både tæt på kulturen og naturen - og vi skal møde de lokale og gøre en forskel.

Canggu - naturskønne oplevelser og surferlivsstil

Canggu ligger på den sydvestlige kyst af Bali og er en populær destination for rejsende, der ønsker at opleve afslapning, surferlivsstil og naturskønne omgivelser. Byen har et unikt blanding af traditionelt balinesisk liv og moderne udvikling, hvilket skaber en afslappet atmosfære blandet med trendy caféer, restauranter og butikker.

Canggu er især kendt for sine fantastiske strande, hvor man kan nyde solen, tage en svømmetur eller prøve kræfter med surfing.

Solnedgang fra Uluwatu Tempel

Et tur til Bali vil ikke være det samme uden at have oplevet en solnedgang fra det helt unikke Uluwatu tempel.

Men vent der er mere...

Casper Vestergaard

Bali er bare et paradis. Jeg har rejst i hele verden, og her skiller Bali sig ud som en perle i Asien. Naturen er virkelig smuk. Stemningen er unik. Og jeg har fundet nogle af de steder, som ikke er overrendt af turister, så vi kan få en lokal fornemmelse af øen.

Casper Vestergaard

Unikke naturoplevelser

Flere højdepunkter fra Bali-rejsen

Ubud - bjerge, rismarker og frodig jungle

Ubud er en by beliggende midt på øen Bali i Indonesien. Byen er kendt for sin smukke natur med bjerge, rismarker og frodig jungle. Ubud er også et kulturelt centrum med et rigt kunst- og håndværksscene. Byen er berømt for sit tempel kompleks, herunder det ikoniske Ubud Monkey Forest, hvor besøgende kan beundre gamle statuer og omkring 600 vilde aber.

Der er også flere smukke hellige kilder og templer i nærheden, som Batuan Temple og Tirta Empul. Byen har inspireret mange lokale kunstnere og har tiltrukket internationale kunstnere fra hele verden. Der er mange kunstworkshops og kunstskoler, hvor besøgende kan deltage og lære forskellige kunstneriske teknikker.

Tegalalang Rice Terraces - Balis landmærke

Det er et imponerende landskab af terrasseformede rismarker, der strækker sig så langt øjet kan se. Terrasserne er blevet skabt af de lokale landmænd gennem århundreder, da de har skabt små vandingskanaler, der fører vand fra floden ned i rismarkerne. Dette har skabt et komplekst og smukt system af terrasser, der ikke kun er en funktionel måde at dyrke ris på, men også et visuelt imponerende syn.

Tegalalang Rice Terraces er ikke kun et vigtigt landmærke på Bali, men det er også et vigtigt symbol på balinesisk kultur og landbrug.

Vandfald i Bali

Brusende vandfald i regnskoven: En tur ud for at se vandfald på Bali er en fantastisk oplevelse, der giver dig mulighed for at udforske øens naturlige skønhed og nyde de fortryllende syn af vand, der strømmer ned ad klipperne. Der er også mulighed for at bade i det klare vand under vandfaldet og føle kraften og energien fra vandet.

Mount Rinjani

Mount Rinjani er det næsthøjeste bjerg i Indonesien og tilbyder en fantastisk trekking-oplevelse for eventyrlystne rejsende. Denne tur til Mount Rinjani er en oplevelse, der vil udfordre og begejstre enhver, der er interesseret i bjergvandring. En tur til Mount Rinjani er en uforglemmelig oplevelse. Det kræver en vis fysisk formåen og modstandskraft, men belønningen er enestående naturskønhed og en følelse af at have overvundet bjergene. Det er en tur for naturelskere og eventyrere, der ønsker at udfordre sig selv og opleve Indonesiens storslåede natur.

Snorkling - farverige koralrev

Når man snorkler på Bali, har man mulighed for at udforske farverige koralrev, der er hjemsted for utallige fiskearter. Revet er i god stand og byder på et væld af forskellige korallandskaber, hvor man kan observere bløde og hårde koraller, sponges, søpindsvin og meget mere. Man kan også se skildpadder, delfiner og måske endda nogle mindre hajer.

Men vent der er mere...

Casper Vestergaard

Folk er virkelig venlige og hjælpsomme på Bali. De lokale er meget imødekommende, og det er bare fedt at mærke og være en del af den stemning. Det gælder både i byerne, men særlig også, når man begiver sig lidt ud i de områder, hvor turisterne ikke kommer så meget.

Casper Vestergaard

Gør en forskel!

Vær med til at gøre en forskel

Beach clean-up

Turismen florerer på Bali, og ikke alle turister er lige dygtige til at passe på stedet. Vi er bevidste om, at vi er en del af det økosystem, som ender med at levere plastikaffald til verdenshavene. En del af det ender på Bali, og derfor giver vi naturligvis en hånd med, når vi enten skal samabejde med Bali Eco Village eller Plastic Free Bali om at få fjernet noget plastik.

Turtle rescue centre

Skilpadderne har vanskeligere og vanskeligere vilkår pga. den brug, der er af havene omkring Bali.

Turtle rescue centre på Bali, hvor man kan besøge og lære om bevaringen af skildpadder. Vi skal på guidede ture, hvor man kan se skildpadderne og lære om deres livscyklus samt deltage i udgivelsen af nyligt udklækkede skildpaddebabyer til havet.

Her besøger vi enten Bali Sea Turtle Society i Kuta eller Turtle Conservation and Education Centre i Nusa Dua.

Besøg lokale børn og skoler

Vi skal besøge nogle af de lokale skoler, hvor vi kommer tæt på børnene og får lov til at snakke med dem. Vi arrangerer nogle aktiviteter, som vi kan lave sammen med børnene.

Casper Vestergaard

Det var en kæmpe oplevelse, at få lov til at at se, hvordan der bliver arbejdet med miljøet og bæredygtighed på Bali. Både ved at være med til 'Beach Clean Up', men især at se hvordan de lokale forsøger at skabe gode betingelser for skilpadderne i Turtle Rescue Center.

Casper Vestergaard, højskolelærer
Det med småt

Rejsen er en mulighed for at forlænge dit højskoleophold fra efteråret og ind i foråret.

Prisen forventes omkring 18.250 kroner. Der tages forbehold for ændringer i flypriser, ændringer i flybilletter mv.

Rejsen kører med 12-24 deltagere.

Desuden skal du påregne udgifter til vaccinationer og visum.

Hvis du vil bruge rejsen som et springbræt til selv at rejse videre, så er det også muligt.

Endelige priser for rejsen forventes at kunne meldes ud i starten af november.

Se alle vores fællesrejser, valgfrie rejser og weekendture