Dette kursus er allerede afholdt

Body og mind, uge 28 2019

En uges forkælelse af krop og sind, hvor livskvalitet og livsstil er i centrum. Vi kombinerer højskolelivet, yoga og mindfulness midt i den smukke Nørreskov.

Ro og afslapning på højskole

I en travl hverdag har vi alle brug for at finde vores egen speeder og bremse. Akkurat ligesom når vi kører bil, er det vigtigt i livet at kunne bremse, speede op eller dreje uden om. Ved at arbejde med os selv kan vi finde vores egen bremse og speeder, der kan hjælpe os til at leve livet fuldt ud og nedsætte stressniveauet. At være til stede i det nu, der er lige nu!

Yoga og fællesskab

Ugen vil indeholde forskellige former for yoga, eksempelvis Hatha yoga, aerial yoga og restorativ yoga, derudover vil der være elementer af stretching, afspænding, silence, mindfullness og meditation. Vi blander de praktiske erfaringer med snak og refleksion, så vi sammen bliver klogere på os selv og hinanden. Derudover vil der være sang, foredrag og morgensamlinger med forskellige input.

Velvære og mindfulness

Det vil blive en uge, der handler om velvære og at være til stede i nuet. Om evnen til nærvær og til at have fuld opmærksomhed på det, der er lige nu Om at finde den indre ro og få en sund og stærk krop fyldt med overskud og energi.

Kurset er for alle (uanset køn), som gerne vil kombinere et eftertænksomt pusterum med højskole og samvær i et intenst og livsbekræftende miljø krydret med udflugter, sang, morgensamling og foredrag.

Foredrag og udflugt

Der er to foredragsaftener og en halvdagsudflugt i løbet af kursusugen. 

Kursusperiode

Værelse - Udsolgt

Enkeltværelse - to værelser deler bad og toilet i fælles forgang DKK 4.475,00
Dobbeltværelse - to bor på værelse med bad og toilet DKK 4.225,00
Tremandsværelse - tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet DKK 3.975,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned

Ja, jeg vil gerne bestille linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00
Mika underviser på body & mind kurset

I en travl hverdag har hovedet ind i mellem brug for et pusterum. Når jeg dyrker yoga og meditation, får jeg mulighed for at fokusere på mig selv, og jeg får et pusterum. For mig handler det om at være mere opmærksom og nærværende. Jeg tror på, at når man er til stede i det, som man gør, så får man større udbytte af livet.

Fokus på velvære
Skema body & mind uge 28 2019
Omgivet af bakket bøgeskov og fjord