Dette kursus er blevet aflyst

Bootcamp, uge 31 2019

Bootcamp er en højskoleuge, hvor vi træner, lærer, sveder, debatterer, snakker, synger, spiser, taler, tester og skaber et unikt fællesskab. Bootcamp varierer mellem intensive “all-out” træningspas med forskellige redskaber og træning med lavere, men konstant intensitet. Vi lærer om at træne i forskellige zoner, og hvordan vi opnår bedre træningsresultater effektivt. Vi kigger på HIIT, Tabata, cirkeltræning, high intensity intervals og andre træningsmetoder og hvordan man kan teste sin træning.

Det sociale samvær og de fysiske aktiviteter vil hånd i hånd skabe rammerne for en fantastisk uge, hvor alle kan være med, og hvor vi bakker hinanden op.

Sommerferie på højskole med fitness og bootcamp

Vi lader os inspirere af Training For Warriors, November Project, crossfitness, Tabata, TRX, outdoor fitness og mobilitet. Vi arbejder med, hvordan vi kan teste vores træning og holde styr på den, mens vi også relaterer den til resten af vores liv.

Alt er tilrettelagt med udfordringer og inspiration til alle - både kvinder og mænd og begyndere og de mere erfarne.

Mere end bare bootcamp

Hele ugen går ikke med bootcamp, for vi der skal jo også være mulighed for at blive bedre.

  • MTB: Området omkring skolen med skov og kuperet terræn indbyder til fantastiske oplevelser på to hjul. Der er mulighed for en intens oplevelse af cyklen som andet end et transportmiddel.

  • Klatring: Skolens 12 meter høje klatretårn er lige noget for dem, som kan lide at miste jordforbindelsen.

En dag på sommerkursus med fitness og bootcamp

En dag på sommerkursus kan starte med frivillig morgenmotion. Efter morgenmaden samles alle kursister til morgensamling, hvor underviserne vil komme med tankevækkende oplæg. For- og eftermiddage vil som hovedregel bestå af aktiviteter med træning, men vil også indeholde højskolefag, hvor livsrelevante emner vil blive taget under behandling gennem debat og refleksion. Aftenerne byder på inspirerende foredrag, højskoleaftener, hygge og socialt samvær.

Bootcamp og højskole

Kom og vær med til en uge, hvor undervisere og kursister med fælles interesse for træning og fitness tilbringer en uge sammen. Denne kombination af engagerede kursister og kursets rammer skaber en masse oplevelser, nye venskaber, spændende møder og samtaler.

Højskoleopholdet er for voksne, som gerne vil kombinere bootcamp, træning og fitness med højskole og samvær i et livsbekræftende miljø krydret med morgensamlinger, debatter, højskolesang, udflugt og foredrag.

Foredrag og udflugter

Der er to foredragsaftener og en halvdagsudflugt i løbet af kursusugen.

Kursusperiode

Værelse

Enkeltværelse - to værelser deler bad og toilet i fælles forgang DKK 4.475,00
Dobbeltværelse - to bor på værelse med bad og toilet DKK 4.225,00
Tremandsværelse - tre bor på et dobbeltværelse med bad og toilet DKK 3.975,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned

Ja, jeg vil gerne bestille linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00
Lars underviser på bootcamp kurset

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan kroppen fungerer og bliver stærkere. Jeg forsøger at gøre al træning funktionel, og jeg nyder at diskutere hvad god træning er. Jeg glæder mig helt vildt til at være sammen om en uge, hvor glæden for træning og udfordringer til både krop og hoved er i højsædet i den fantastiske ramme, jeg synes en højskole er.

Skema bootcamp uge 31 2019