Dette kursus er allerede afholdt

Familiekursus, uge 28 2019 (Børn fra 5 år)

Det bliver en uge med samvær, oplevelser, sved på panden og mange grin. Vi kan tilbyde dig og din familie en uge i sportens og samværets tegn.

Hver dag tilbyder vi morgenmotion, så du har mulighed at starte dagen med at gøre noget godt for dit velbefindende. Du eller I kan vælge at løbe eller gå en tur i vores smukke Nørreskov, svømme en tur i vores udendørs svømmebassin eller prøve en anden idrætsaktivitet.

Aktiv sommerferie på højskole for hele familien

I løbet af dagen vil der være børne-, voksen og fælles aktiviteter.

Børneaktiviteterne er både kendte aktiviteter såsom fodbold, men vi afprøver også nyere eller mindre kendte aktiviteter, så der vil være nogle sjove overraskelser. Aktiviteterne er tilpasset aldersgruppen, og vi sørger for, at alle kan være med.

Til de voksne tilbyder vi også en masse forskellige idrætsaktiviteter.

Du behøver ingen forkundskaber; der skal bare lyst og mod til at gøre dit bedste.

I de fælles aktiviteter leger og dyster familien med og mod hinanden.

Masser af tid til aktiviteter og samvær

Nogle aftener vil der være foredrag for de voksne, imens børnene leger eller hygger sig med andre aktiviteter. Andre aftener samles vi om bålet, synger og bager snobrød.

Der er også tid en eftermiddag til at opleve Vejle på egen hånd. Næromgivelserne byder på både strand, kultur og shopping.

Den sidste dag slutter vi af med en fælles dyst og en fest.

Det, de fleste drømmer om i hverdagen, finder I her: tid til samvær, leg og ballade.

Kursusperiode

Aldersgruppe - Udsolgt

Voksen - ældre end 17½ år - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 4.275,00
Barn (5 år til 17½ år) - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 2.725,00

Tilvalgsmuligheder

LEJE AF LINNED VED ANKOMST

Ja, jeg vil gerne leje sengelinned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00
Mette underviser på familiekurset

Nedtællingen til familiekurset er allerede begyndt for mig. Jeg glæder mig til en uge med fuld fart over feltet i højskolens fantastiske rammer sammen med en masse skønne mennesker – både store som små. Sammen skaber vi en unik uge med store oplevelser, som vi sent vil glemme.

Skema familiekursus uge 28 2019

Den fælles ånd og indsats blandt børn, forældre, instruktører, som bare var der fra første øjeblik. Vi fik nogle gode minder, oplevelser samt nye venner. Voksenarrangementer i Globen om aftenen var godt tilrettelagt og meget interessante. Der var lidt for enhver smag. Der var meget forskellig idræt at vælge imellem. For de eventyrlystne og for de lidt mere forsigtige, som alligevel gerne vil have pulsen op og sved på panden.

Vejle Idrætshøjskole har helt sikkert været vores allerbedste ophold blandt de højskoler vi har besøgt. Glæder os bestemt til at vende tilbage

Marianne Kjærsgaard, kursist med sine to børn på 11 og 14
Omgivet af skov, fjord og å