Der er ikke flere ledige pladser på dette kursus.

Familiekursus, uge 28 2020 (Børn fra 5 år) FULDTEGNET

Det bliver en uge med samvær, oplevelser, sved på panden og mange grin. Vi kan tilbyde dig og din familie en uge i sportens og samværets tegn.

Hver dag tilbyder vi morgenmotion, så du har mulighed at starte dagen med at gøre noget godt for dit velbefindende. Du eller I kan vælge at løbe eller gå en tur i vores smukke Nørreskov, svømme en tur i vores økologiske udendørs pool eller prøve en anden idrætsaktivitet.

AKTIV SOMMERFERIE PÅ HØJSKOLE FOR HELE FAMILIEN

I løbet af dagen vil der være børne-, voksen og fællesaktiviteter.

Børneaktiviteterne er både kendte aktiviteter såsom fodbold og lignende, men vi afprøver også nyere eller mindre kendte aktiviteter, så der vil være nogle sjove overraskelser. Aktiviteterne er tilpasset aldersgruppen, og vi sørger for, at alle kan være med.

Til de voksne tilbyder vi også en masse forskellige idrætsaktiviteter.

Du behøver ingen forkundskaber - du skal bare have lyst og mod til at gøre dit bedste.

I de fælles aktiviteter leger og dyster familien med og mod hinanden.

MASSER AF TID TIL AKTIVITETER OG SAMVÆR

Nogle aftener vil der være foredrag for de voksne, imens børnene leger eller hygger sig med andre aktiviteter. En aften samles vi om bålet, synger og bager snobrød.

Der er også tid en eftermiddag til at opleve Vejle på egen hånd. Næromgivelserne byder på både strand, kultur og shopping.

Den sidste dag slutter vi af med et adventurerace og en fest.

Det, de fleste drømmer om i hverdagen, finder I her: tid til samvær, leg og ballade.

UDFLUGT

Der er to foredragsaftener og en halvdagsudflugt i løbet af kursusugen.

Kursusperiode

Aldersgruppe - Udsolgt

Voksen - ældre end 17½ - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 4.495,00
Barn (5 år til 17½ år) - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 2.845,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned

Ja, jeg vil gerne leje linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00

COVID-19 INFO: INGEN ØKONOMISK RISIKO VED TILMELDING TIL KOMMENDE KURSER/OPHOLD

Karsten om familiekurserne

Jeg glæder mig til en uge med fuld fart på, hvor vi i alle aldre kan være aktive sammen og grine med og lære af hinanden. Det handler om at komme tættere på hinanden, mens vi leger og dyrker idræt eller hygger på ægte højskolemanér, når vi alle samles - fx omkring bålet eller klaveret.

Mette underviser på familiekurset

Nedtællingen til familiekurset er allerede begyndt for mig. Jeg glæder mig til en uge med fuld fart over feltet i højskolens fantastiske rammer sammen med en masse skønne mennesker – både store som små. Sammen skaber vi en unik uge med store oplevelser, som vi sent vil glemme.

OMGIVET AF SKOV, FJORD OG Å

Den fælles ånd og indsats blandt børn, forældre, instruktører, som bare var der fra første øjeblik. Vi fik nogle gode minder, oplevelser samt nye venner. Voksenarrangementer i Globen om aftenen var godt tilrettelagt og meget interessante. Der var lidt for enhver smag. Der var meget forskellig idræt at vælge imellem. For de eventyrlystne og for de lidt mere forsigtige, som alligevel gerne vil have pulsen op og sved på panden.

Vejle Idrætshøjskole har helt sikkert været vores allerbedste ophold blandt de højskoler vi har besøgt. Glæder os bestemt til at vende tilbage.

MARIANNE KJÆRSGAARD, KURSIST MED SINE TO BØRN PÅ 11 OG 14
Skema Familiekursus uge 28 2020