Der er ikke flere ledige pladser på dette kursus.

Familiekursus, uge 29 2020 (Børn fra 10 år) FULDTEGNET

Det bliver en uge med samvær, oplevelser, sved på panden og mange grin. Vi kan tilbyde dig og din familie en uge i sportens og samværets tegn.

Hver dag tilbyder vi morgenmotion, så du har mulighed at starte dagen med at gøre noget godt for dit velbefindende. Du eller I kan vælge at løbe eller gå en tur i vores smukke Nørreskov, svømme en tur i vores økologiske udendørs pool eller prøve en anden idrætsaktivitet.

AKTIV SOMMERFERIE PÅ HØJSKOLE FOR HELE FAMILIEN

I løbet af dagen vil der være børne-, voksen og fællesaktiviteter.

Børneaktiviteterne er både kendte aktiviteter såsom fodbold og lignende, men vi afprøver også nyere eller mindre kendte aktiviteter, så der vil være nogle sjove overraskelser. Aktiviteterne er tilpasset aldersgruppen, og vi sørger for, at alle kan være med.

Til de voksne tilbyder vi også en masse forskellige idrætsaktiviteter.

Du behøver ingen forkundskaber - du skal bare have lyst og mod til at gøre dit bedste.

I de fælles aktiviteter leger og dyster familien med og mod hinanden.

MASSER AF TID TIL AKTIVITETER OG SAMVÆR

Nogle aftener vil der være foredrag for de voksne, imens børnene leger eller hygger sig med andre aktiviteter. En aften samles vi om bålet, synger og bager snobrød.

Der er også tid en eftermiddag til at opleve Vejle på egen hånd. Næromgivelserne byder på både strand, kultur og shopping.

Den sidste dag slutter vi af med et særligt arrangement og en fest.

Det, de fleste drømmer om i hverdagen, finder I her: tid til samvær, leg og ballade.

UDFLUGT

Der er to foredragsaftener og en halvdagsudflugt i løbet af kursusugen.

Kursusperiode

Aldersgruppe - Udsolgt

Voksen - ældre end 17½ - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 4.495,00
Barn (5 år til 17½ år) - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 2.845,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned

Ja, jeg vil gerne leje linned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00

COVID-19 INFO: INGEN ØKONOMISK RISIKO VED TILMELDING TIL KOMMENDE KURSER/OPHOLD

Klærke leder familiekurset

Jeg glæder mig til en uge med fuld fart på, hvor kursister i alle aldre kan være aktive sammen og grine med og lære af hinanden. Det handler om at komme tættere på hinanden, mens vi leger og dyrker idræt eller hygger på ægte højskolemanér, når vi alle samles - fx omkring idrætten, bålet eller klaveret.

Martin leder familiekurset

Jeg glæder mig til at skabe alt andet end travl hverdag for jer alle sammen. Vi skal nyde, at alle i familien har en alder, hvor vi fælles kan lave spændende aktiviteter. Sammen skal vi opleve hinanden fra nye sider og have tid til samvær på kryds og tværs af generationer. 

Den fælles ånd og indsats blandt børn, forældre, instruktører, som bare var der fra første øjeblik. Vi fik nogle gode minder, oplevelser samt nye venner. Voksenarrangementer i Globen om aftenen var godt tilrettelagt og meget interessante. Der var lidt for enhver smag. Der var meget forskellig idræt at vælge imellem. For de eventyrlystne og for de lidt mere forsigtige, som alligevel gerne vil have pulsen op og sved på panden.

Vejle Idrætshøjskole har helt sikkert været vores allerbedste ophold blandt de højskoler vi har besøgt. Glæder os bestemt til at vende tilbage.

MARIANNE KJÆRSGAARD, KURSIST MED SINE TO BØRN PÅ 11 OG 14
OMGIVET AF SKOV, FJORD OG Å
Skema Familiekursus uge 29, 2020