Dette kursus er allerede afholdt

Teenfamilier på højskole, uge 30 2019 (Børn fra 13 år)

Vores kursus for teenfamilier bliver en uge med samvær, oplevelser, sved på panden og mange grin. Vi jer en uge i sportens og samværets tegn hvad enten din teenager er datter/søn, nevø/niece, bror/søster eller barnebarn.

I vil opleve hinanden i helt nye situationer og sammen prøve jer selv og jeres ressourcer af på mange udfordrende og sjove måder.

Aktiviteter og idræt

Vi vil præsentere jer for både velkendte og nye idrætsgrene og aktiviteter såvel inde som ude. I vil eksempelvis kunne opleve teambuilding, adventure, boldspil, fitness, konditionstræning og selvfølgelig masser af sjove aktiviteter i vores udendørs pool. Det vil være muligt at vælge sig på aktiviteter såsom:

Boldspil: Fodbold, beachvolley, basketball, ultimate, discgolf mm.

Fitness: Styrketræning, crossfitness, cirkeltræning, outdoor fitness, yoga mm.

Outdoor & Adventure: MTB, Adventure Race, klatring O-løb, bootcamp, forhindringsbane mm.

Udover de idrætslige aktiviteter vil der være foredrag, kreative og musiske aktiviteter og debat, hvor I får lov at opleve hinandens holdninger og tanker til emner, som I måske ikke har tænkt på at snakke om eller ikke har tid til at diskutere i en travl hverdag. Vi vil tage udgangspunkt i samarbejde, fællesskab og refleksion med højskolens store værdier i højsædet. Om aftenen lytter vi til inspirerende foredrag og hygger med socialt samvær og sjove aftenaktiviteter.

Familiefællesskab og venskaber på tværs - med all inclusive

Du vil opleve engagerede og dygtige instruktører samt andre familier fra hele Danmark. Vi skaber hurtigt et stort fællesskab med masser af plads til at knytte nye venskaber på kryds og tværs af sjove, spændende og ofte svedige aktiviteter, hvor alle vil mærke at blive udfordret i nye eller kendte aktiviteter.

Vi sætter familien i centrum, hvor I får tid til hinanden uden at du som forælder eller bedsteforældre skal tænke på madlavning og andre daglige pligter. Samværet, aktiviteterne og de mange nye oplevelser sammen betyder, at I bliver godt tanket op på god energi, så I fuldt opladet kan tage hjem med et minde for livet i kufferten.

Kursusperiode

Aldersgruppe

Voksen - ældre end 17½ år - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 4.275,00
Barn (5 år til 17½ år) - Indkvartering i 2 og 3-personers værelser med bad og toilet på gangen DKK 2.925,00

Tilvalgsmuligheder

Leje af linned ved ankomst

Ja, jeg vil gerne leje sengelinned DKK 85,00
Nej, jeg tager selv linned med DKK 0,00
Martin underviser på teenfamiliekurset

Jeg glæder mig til at skabe alt andet end travl hverdag for jer alle sammen. Vi skal nyde, at alle i familien har en alder, hvor vi fælles kan lave spændende aktiviteter. Sammen skal vi opleve hinanden fra nye sider og have tid til samvær på kryds og tværs af generationer.

Masser af fede faciliteter til aktivitet og hygge
Skema teenfamilie kursus uge 30 2019

Den fælles ånd og indsats blandt børn, forældre, instruktører, som bare var der fra første øjeblik. Vi fik nogle gode minder, oplevelser samt nye venner. Voksenarrangementer i Globen om aftenen var godt tilrettelagt og meget interessante. Der var lidt for enhver smag. Der var meget forskellig idræt at vælge imellem. For de eventyrlystne og for de lidt mere forsigtige, som alligevel gerne vil have pulsen op og sved på panden.

Vejle Idrætshøjskole har helt sikkert været vores allerbedste ophold blandt de højskoler vi har besøgt. Glæder os bestemt til at vende tilbage

Marianne Kjærsgaard, kursist med sine to børn på 11 og 14
Omgivet af bakket skov, fjord og å