Forstander Ole Damgaard ny træner for danske U18-herrer

Ole Damgaard

Det bliver Vejle Idrætshøjskoles forstander og håndboldtræner Ole Damgaard, der overtager trænergerningen på U18-herrelandsholdet, ind til der er fundet en ny landstræner og talentchef.

Når det danske U18-herrelandshold om 14 dage bliver kaldt til samling, bliver det med Ole på sidelinjen som træner. Ole er i forvejen tilknyttet Dansk Håndbold Forbunds talenttrænertrup på herresiden, og han føler sig derfor klædt godt på til at overtage trænerjobbet:

”Gennem de sidste seks år har jeg været talenttræner i Vestdanmark, så hele arbejdet med The Danish Way er jeg meget fortrolig med. Derudover har jeg været med den her trup, da de var afsted til ungdoms-OL i sommer, så jeg kender også drengene, holdet omkring dem og de principper og strategier, der er i forhold til holdets træning og udvikling,” siger Ole Damgaard.

Ole Damgaard vil altså vikariere som U18-træner det næste halve år, mens han fortsat varetager sine opgaver på højskolen, så håndboldeleverne på Vejle Idrætshøjskole vil fortsat nyde godt at Oles trænerevner. 

Se mere om håndboldlinjen på Vejle Idrætshøjskole