Globen renoveres og faciliteter udbygges

Globen renoveres og faciliteter udbygges

Coronatid er renoveringstid på Vejle Idrætshøjskole

Renovering af Globen

Selvom vi har sendt alle eleverne hjem, så arbejdes der stadig på højtryk på skolen. Bl.a. er vi i fuld gang med renoveringer og nybygninger rundt omkring på skolen, så alt er klar til eleverne kommer igen samt til sommerens kurser og efterårets kommende kursus.

Globen renoveres

Globen er i færd med at blive renoveret. Den blev bygget i 1992 og stod klar til indvielse i januar 1993. Nu trænger den imidlertid kraftigt til en renovering - og det er et spændende arbejde. Alle sølvtrekanterne skal tages af, men de er ikke samme form, så håndværkerne gør meget ud af at få dem mærket rigtigt op, så det er muligt at få dem sat på de rigtige steder igen, når renoveringen er færdig. Vi skal også renovere Globen indvendigt, hvor stolene trænger til udskiftning og gipsvæggene skal gøres pænere og mere modstandsdygtige.

Udbygning af havestuen mm.

På højskolen har det voksende elevtal gjort det nødvendigt med en udbygning af havestuen, så vi rent faktisk kan være 149 derinde uden at skulle sidde oven i hinanden. Samtidig kommer der et kælderområde, hvor vi laver en bar til eleverne og et nyt klasselokale. Samtidig bygges nyt tørrerum. Vi glæder os til at se det færdige resultat.

Økonomi og fond

Det er klart at Corona-krisen giver lidt vanskeligere muligheder for at have byggeprojekter. Lige nu giver det imidlertid rigtig god mening i forhold til samfundet at holde gang i projekterne. Hvis du vil være med til at støtte projekterne, kan du støtte Vejle Idrætshøjskoles fond, som i år har besluttet sig for at prioritere ombygningen af Globen. Læs mere om fordelene og mulighederne for et medlemsskab.

Forstander Ole Damgård om udbygning af havestuen mm.