Skal du være vores nye køkkenmedarbejder?

Skal du være vores nye køkkenmedarbejder?

Vi søger køkkenmedarbejde med med relevant uddannelse til køkkenet

Vi søger en engageret medarbejder med relevant uddannelse til  køkkenet på Vejle Idrætshøjskole og Vejle Idrætsefterskole.  

Hvis du kan nikke genkendende til nedenstående, så tøv ikke med at sende os en ansøgning.  

  • Du har en køkken relevant uddannelse. Mange års erfaring er underordnet, så længe du har mod på dagen og arbejdsglæden i orden.  
  • Du er klar på at gøre maden en del af oplevelsen af at være på efterskole/højskole 
  • Du har en bæredygtig og grøn tilgang og tankegang i indkøb og produktion.

Eftersom vi er en efterskole, højskole og til tider kursuscenter betyder det også, at vi har mange munde at mætte. Vi bestræber os på aldrig at gå ned i kvalitet, trods den store mængde mad vi skal producere hver dag. Det vil også sige at planlægning, overblik og samarbejde er essentiel for,  at få mad på bordet til de mange glade elever og kursister.  

Dine arbejdstider vil fortrinsvis være i dagtimerne med eventuelle aften- og weekendvagter. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan  ændres efter arrangementer. 

Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer om ugen og en fast stilling. Stillingen er med opstart hurtigst muligt, men  hvis rette ansøger først kan starte 1. august, er vi meget fleksible.  

Har du ikke hørt fra undertegnede inden d. 15/05-2023, forventes stillingen besat til anden side.  Send din ansøgning eller evt. uddybende spørgsmål til Søren Sloth eller Thomas Sørensen.

Ansøgningen sendes til: 

Køkkenchef Søren Sloth og Thomas Sørensen

Mail: kokken@vih.dk — Telefon: 42255048