Vejle Idrætshøjskole og Vejle Idrætsefterskole søger ny pedel

Er du vores nye medleder for pedelafdelingen?

Vejle Idrætshøjskole har siden etableringen i 1940'erne været en markant del af dansk idrætsliv. Tusindvis af højskoleelever og kursister har således gennem årene fået såvel alsidige idrætslige oplevelser og almen dannelse. Vejle Idrætsefterskole blev etableret i 2007, og er i dag en velfungerende skole med stor elevsøgning.

På skolen er vi lige nu 55 medarbejdere, 150 højskoleelever, 165 efterskoleelever og dertil kommer udlejning og diverse kursusaktiviteter.

Pedellen, vi søger, bliver en del af et levende og dynamisk kostskolemiljø, hvor der er liv og masser af opgaver. Pedelafdelingen er en selvkørende enhed, som planlægger sit eget arbejde. Arbejdstiden ligger i faste rammer, men der kan være opgaver, som strækker sig ind over weekeender og aftener. 

Vores pedelafdeling er i høj grad en produktionsenhed.

Skolen har en bygningsmasse på i alt 14.000 kvadratmeter med haller, sale, undervisningslokaler og elevværelser. Derudover har vi udendørs svømmebad, boldbaner og parkanlæg.

Vi søger en medleder til pedelafdelingen med:

  • Håndværksmæssig uddannelse, vi forestiller os, at du er tømrer- eller elektrikeruddannet.

  • En udadvendt og serviceminded personlighed.  

  • God til og åben for dialog med medarbejdere, kursister og elever.

  • Blik for kvalitet og finish.

  • Lederevner med ansvar for personale og projektstyring.

Du skal sammen med vores nuværende pedelformand udgøre ledelsen af vores pedelafdeling på i alt 6 personer.

Dine primære arbejdsområder vil blive daglige akutte reparationer, bygningsvedligeholdelse, renoveringsopgaver, CTS styring af varme og ventilation, blik for tiltag som styrker en bæredygtig profil. Der vil desuden der vil være projektoropgaver omkring udviklingen af vores faciliteter.

Ansættelse og løn aftales i henhold til kvalifikationer og anciennitet. Ansættelses start efter aftale, dog senest den 1/5 2019.

Ansøgningsfrist søndag den 17/3 2019 kl. 12. Ansøgningen sendes til Ole@vih.dk.

Du er velkommen til at kontakte Højskoleforstander Ole Damgaard 6130 3604 eller Pedel Niels Bech 2844 0097.