Vi søger hjælpere/undervisere til sommerkurser 2019

Vil du være en del af en uforglemmelig uge?

Sommerkurser på Vejle Idrætshøjskole

Vejle Idrætshøjskole søger undervisere og hjælpere til sommerens kurser: Familiekursus, Golf, Havkajak, Mountainbike, Outdoor & adventure, Bootcamp, Body & mind samt Fitness 360. Du kan læse mere om de enkelte kurser og deres terminer på vih.dk/kortekurser.

Musik - Gennem alle uger har vi brug for en gennemgående musiklærer på tværs af kurserne, så har du musikalske evner og kan spille enten guitar eller klaver til fællessang hører vi også gerne fra dig.

Dine evner

Du skal være initiativrig, selvstændig og forberedt på en sommer med masser af humør og aktivitet, men også meget arbejde.

Praktiske informationer

Søg en eller flere uger! Alle kurser starter lørdag i ugen før og afsluttes fredag. Forvent at møde ind lørdag kl. 10.00 og at have fri fredag kl. 15.00.

Vi forventer at man i løbet af foråret kommer til et møde angående sommeren, hvor man møder de undervisere og hjælpere der deltager på kurset.

Vejle Idrætshøjskoles egne lærere er kursusledere.

Jobbet er lønnet med 5.000 kroner pr. uge som hjælper og 10.000 kroner pr. uge som underviser.

En kortfattet ansøgning (max 1 A4) skal være os i hænde d. 20. januar 2019 og skal udfyldes online. Du kan forvente, at der går omkring 14 dage, inden du får tilbagemelding.

Hvis du gerne vil snakke lidt om mulighederne på forhånd, skriver du en e-mail til mika@vih.dk og så ringer eller mailer vi tilbage til dig.

Med venlig hilsen
Mika Lund
Vejle Idrætshøjskole