X-Terraløb med løberne

Vores enduranceelever på Triatlonfaget, har brugt en del af undervisningen på at forberede sig til et fælles mål. Nemlig deltagelse i X-Terraløb i Hedeland i Roskilde. Alle elever stillede op til en fælles oplevelse, men nedenfor kan du læse elev Jesper Frederik Andresens oplevelse af løbet:

[Her er] Nogle billeder fra en rigtig fed tur til XTERRA Duathlon i Hedeland Roskilde med maraton og triatlon faget fra Højskolen.

Løbet bestod af 5 km terrænløb, 20 km mtb cykelrute både med brede spor og singletracks og igen 5 km terrænløb til sidst. Det var et godt løb, hvor jeg fik startet ud blandt de forreste og holdt mig godt til.

Bl.a. fik jeg løbet lige bagved OL og VM medaljetageren Eskild Ebbesen, men lod ham dog løbe til sidst for ikke selv at gå helt kold. Efter første løbetur lå jeg nr. 15 og efter skiftezonen, hvor jeg endte med at have det 3 hurtige skift, lå jeg nr. 12.

På første omgang af mountainbikeruten blev jeg dog overhalet af nogle få stykker, men fandt dog en, som jeg lå og kørte godt med.

Desværre efter en nedkørsel blev mit dæk helt fladt og jeg tænker fuck, da vi selvfølgelig ikke har taget lappegrej med ud på ruten. Sætter mig ned og tænker over, hvad jeg skal gøre.. Ender med, at tage cyklen op og løbe med den de sidste 8 km, da jeg ikke vil udgå i mit første XTERRA Duathlon race. Løber de sidste 5 km og ender som nr. 155. Alt i alt et super godt løb, bare ærgerligt med sådan en punktering, men jeg må bare tage revanche i et andet løb snart, haha!!