Ski trip (spring stay 2025)

The ski trip goes to a region with multiple snow and mountain activities. You can expect both alpine skiing and snowboarding challenges, daily instruction and lots of good times in the snow. in the evening we go together to create our special school atmosphere with cosy talks and common entertainment.

Indtryk fra skirejsen

Oplev stemningen 

Past ski trip video

Produced by former student Hjalte Drejer Jørgensen

Thea om skirejsen
Thea Storm Henriksen - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

At undervise på VIH´s skitur er intet mindre end fantastisk, - at få lov at dele min egen passion for skiløb med både den erfaren skiløber, men også med dig, der aldrig har stået på ski før. På vores skitur underviser vi i små hold, og det er fedt som underviser, at have tid til at se den enkelte og skiteamet tage skiløbet til det næste niveau sammen.


Jeg lægger stor vægt på sammenhold og fællesskab. Jeg tror på, at det er vigtigt at lære gennem leg og have det sjovt sammen, samtidig med, at vi udfordrer os selv og holdet i forskelligt skiterræn og med forskellige skiøvelser. Ofte indrages også videoanalyse i undervisningen, for den, der rigtig gerne vil nørde deres skiløb, og det synes jeg er vildt spændende.

Thea

Se alle vores fællesrejser, valgfrie rejser & weekendture