Rejser & Weekendture

Rejser & Weekendture

Ud at rejse med højskolen

Et højskoleophold på Vejle Idrætshøjskole skal være en oplevelse for livet. Derfor er det vigtigt for os, at vi også flytter højskolen ud i verden og udfordrer holdet i andre rammer.

Fælles rejser og valgfrie rejser

Vi har både fælles rejser for alle, og så har vi nogle specialrejser for dem, der vælger det. Alle skal ud at rejse.

Du oplever mindst én fællesrejse på hvert ophold

Foråret 2024

Splinternye weekendture i foråret 2024

Vi arbejder i øjeblikket på at lancere et par weekendture i foråret 2024. Lige nu kan du forvente en Padel-tennis tur, Mountainbike i Winterberg og Sort Fjord (vores helt egen version af Korpset). Du kan snarest læse mere om disse tilbud.

Efteråret 2024

Rejseprogram for efteråret 2024

Vi arbejder i øjeblikket på vores rejseprogram for efteråret. Du kan glæde dig til, at vi præsenterer mulighed for at tilmelde dig valgfrie rejser til Chamonix, Caminoen eller Surf i Marocco.

Desuden arbejder vi på for mulighed for at tilvælge en fodboldweekendtur, en Crossfit Box-weekendtur, et halvmarathon i Danmark og deltagelse i et adventurerace eller OCR-løb i Danmark.

En ting kan du være helt sikker på - vi tager på fællesrejse til Club La Santa!

Fællesrejser - efteråret 2024

Foråret 2025

Rejser og weekendture i foråret 2025

Vi arbejder i øjeblikket på at lancere flere weekendture i foråret 2025. Lige nu kan du forvente en Padel-tennis tur, Tur til et internationalt halvmaraton, Mountainbike i Winterberg og Sort Fjord (vores helt egen version af Korpset). Du kan snarest læse mere om disse tilbud.