Spring course 2025 (26 weeks)

Spring course 2025 (26 weeks)

Mon, 06-01-2025 - Sun, 06-07-2025

Your stay will only get better and better as the weather changes so we can really enjoy the great outdoor areas around the school. In addition to your chosen classes there will be loads of great experiences:

  • 'Flexible week' in January/February. You choose between a trip to Canary Island sports complex - Club La Santa Sport or ski trip). 
  • Adventure trip for all students
  • Events for family and friends
  • Sports days focusing on your chosen classes
  • Sports competitions/conventions/races
  • Singing and music
  • Theme weekends and parties

We promise you an unforgettable stay with lots of sports, energy, experiences, team spirit and good times.

Sweat, sore muscles, laughter, adrenalin, inspirational inputs, eventful trips are guaranteed - and friendships that can last for perhaps a life time. We set the ground for a stay full of play and practise with rich opportunity to challenge yourself, and gain more knowledge about yourself, others and your chosen classes.

Get travelling

Common trips (INCLUDED IN COURSE)

Adventure trip (spring 2025)
5750DKK

Choose between

Ski trip (spring stay 2025)
6950DKK

Subjects

Mix and match your subjects

Rejser & Weekendture

Liva Bengtson

Vi har virkelig lært hinanden at kende her på højskolen. Selvfølgelig er der mulighed for at dyrke en masse idræt, men det bedste for mig har været også at have tid til eftertanke og lidt mere klarhed i mit liv. Vi træner ikke kun. Jeg har oplevet så meget, jeg ikke havde forventet. Og det er næsten det, der har sat de klareste spor i mig. Og bare det at kunne være mig selv har været helt fantastisk.

Liva Bengtson, højskoleelev
Emil Lambæk

Mit ophold på Vejle Idrætshøjskole har været sindssygt fedt Jeg har forbedret mig i idræt, men det bedste er det stærke fællesskab, vi har opbygget. Vi arbejder sammen, støtter hinanden, og jeg har skabt varige venskaber. Vi har lært at samarbejde, fået øjnene op for vores forskelligheder og ligheder og har sammen med lærerne skabt en positiv atmosfære. Mit ophold har virkelig været fantastisk og har givet mig værdifulde minder for livet!

Emil Lambæk, højskoleelev
Questions or visit?
Cecilie Emmery

Cecilie Emmery

I am ready to answer your questions.
Send me your question or book a tour of the school.

Contact information:
+45 4880 6657
cecilie@vih.dk