Elevforeningen

Bootcamp

Elevforeningen

Elevforeningens fornemste opgave er at skabe et sammenhold omkring Vejle Idrætshøjskole for alle de tidligere elever, der gerne vil vedligeholde kontakten med hinanden og skolen.

Det gør vi bl.a. ved at hvert år i september at invitere til en stor gensynsweekend for alle tidligere elever, samt en sportsfestival i foråret for de seneste årgange.

Desuden er vi til stede både i Aarhus og København, hvor vi laver arrangementer og events for tidligere elever!

Rul ned og læs mere om hvad vi laver og hvem vi er!

ASKE GYE, ELEVFORENINGENGensynsweekend

Bestyrelsen

Vi er elevforeningens bestyrelse og arbejder hårdt og målrettet for at skabe de bedste rammer for dig efter dit højskoleophold.

Vi er det stolte bindeled mellem de tidligere elever og højskolen.

Det gør vi af en grund: vi elsker Vejle Idrætshøjskole!

ElevforeningenElevforeningen

BESTYRELSESMEDLEMMER

Alexander Mortensen (forperson), Lene Kathrine Gurvig (forperson), Sabrina Skafsgaard Madsen, Laura Liboriussen, Søren Huynh, Aske Gye Larsen, Emma Wulff, Anne-Sofie Dobler Christiansen, Simone Kimer Fogtmann, Ole Bjørnskov,  Dan Adolfsen, Torben Lund, Alexander Bynge, Peter Majgaard Winther, Laura Mols Slaikjær & Lærke Thomsen.

ElevforeningenForårsfest

Gensynsweekend

Hvert år i starten af september arrangerer vi gensynsweekend for alle tidligere elever.

Her inviterer vi også jubilarer og resten af flokken til nostalgi, ægte højskolestemning og en weekend fuldt med gak og løjer.

Dette er en weekend med mange traditioner, og højskoleånden er i højsædet!

Gensynsweekend

Forårsfest

Vi inviterer de seneste årgange tilbage til skolen til et brag af en forårsfest med de nuværende elever.

Her bliver der dystet og kæmpet med blod, sved og tårer for at vinde i diverse sportsdicipliner!

Og vi nyder hinandens selskab på dette fantastiske sted.

Forårsfest

VIH IF AARHUS OG VIH KØBENHAVN

Savnet om fællesskabet og minderne fra højskolen vil man altid have, men kan man få højskoleånden og det fællesskab tilbage?

Svaret er JA! Vi har nemlig oprettet to foreninger, en i Aarhus og en i København, for at opretholde kontakten med ens egen årgang, men samtidig have muligheden for at møde andre tideligere elever fra andre årgange.

I de respektiver byer faciliterer vi arrangementer fra alt mellem himmel og jord. Der er bingoaftner, musikquiz, volley turnering, løbeklub og meget mere. SÅ selvom dit højskoleophold er slut, starter der et nyt fællesskab efter!

ElevforeningenElevforeningen

Om Vejle Idrætshøjskoles Elevforening

Elevforeningens fornemste opgave er at skabe et sammenhold omkring Vejle Idrætshøjskole for alle de tidligere elever, der gerne vil vedligeholde kontakten med hinanden og skolen. Det gør vi bl.a. ved at hvert år i august at invitere til en stor gensynsweekend for alle tidligere elever og udsende nyhedsbreve.

Det er gratis at være medlem af Elevforeningen.

Som medlem modtager du bl.a. et nyhedsbrev, og du kan tilmelde dig vores forskellige arrangementer. Det eneste det kræver er, at vi har din mailadresse. Hvis du ikke modtager nyt fra os, kan du tilmelde dig her på siden.

Du skriver bare til elevforeningen@vih.dk med dine adresseoplysninger.

Hvis du ikke længere vil være medlem af elevforeningen, så gør du det samme 🙂

Du hører til den årgang, du går ud med. Hvis du går ud i efteråret 2013, så hører du altså til årgangen 13/14 – også selvom du måske startede i foråret 2013.

Som tidligere elev er du den allerbedste ambassadør for Vejle Idrætshøjskole.

  • Få elever til at starte på højskolen. Du kan hjælpe os ved at fortælle vidt og bredt om, hvor fedt det er at gå på VIH. Og for hver elev du skaffer, kan du deltage gratis i den efterfølgende Gensynsweekend. Du skal bare bede den kommende elev skrive dit navn på sit tilmeldingskort.
  • Bliv medlem af fonden. Ved at støtte højskolens fond, kan du gøre en stor forskel for skolen. Få medlemsskab af fonden.

Hvis du har spørgsmål til Elevforeningens arbejde, forslag, kritik eller andet, er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til elevforeningen@vih.dk.

Du kan også skrive til et af medlemmerne af elevforeningens bestyrelse.