Stillinger

Vi slår altid ledige stillinger op på denne side. Længere nede på siden kan du se, hvordan du søger uopfordret eller som unglærer.

Vi søger ny medarbejder til køkkenet på Vejle Idrætshøjskole og Vejle Idrætsefterskole. Vores skoler lever af at give elever og kursister en oplevelse for livet. I køkkenet har vi ansvar for at skabe rammerne for dagens gode spiseoplevelser.

Passer nedenstående på dig, så hører vi meget gerne fra dig. Du har:

  • en relevant uddannelse
  • passion for madlavning
  • lyst og energi til at omgås unge mennesker
  • bæredygtig og grøn tilgang

Du vil blive en del af et stærkt teamfællesskab med forskellige køkkenfaglige baggrunde, hvor vi løfter i flok og har det rart sammen. Efter alle måltider samarbejder vi med kostskoleeleverne om opvask og oprydning.

Dine arbejdstider består fortrinsvis af dagvagter, men aften og weekendvagter forekommer også. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men har brug for den rette profil til vores team. Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende i processen.

Har du ikke hørt fra undertegnede inden d. 31/7 2024, forventes stillingen besat til anden side.

Ansøgningen og eventuelle spørgsmål sendes til vores køkkenchefer Søren Sloth på tlf. 4225 5048 eller Thomas Sørensen på tlf. 3029 4073 eller på mail til kokken@vih.dk.

Mangler du et studiejob? Vi søger serviceminded ungmedarbejder til køkkenet på Vejle Idrætshøjskole og Vejle Idrætsefterskole til opvask, oprydning og forefaldende arbejde i køkken og spisesal.  

Vi forestiller os, at du kan møde ind til heldagsvagter lørdag og søndag hver anden weekend. Der vil også være mulighed for at tage ekstra vagter.

Vi forventer, at du er mødestabil, engageret og klar til at tage fat. Du bliver en del af et ungt og socialt miljø, der også kræver, at du kan vise ansvar i samarbejdet med vores elever, der også hjælper til i køkkenet.

Jobbet er timelønnet med løn efter overenskomst.

Ansøgningen og eventuelle spørgsmål sendes til vores køkkenchefer Søren Sloth på tlf. 4225 5048 eller Thomas Sørensen på tlf. 3029 4073 eller på mail til kokken@vih.dk.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Højskolen: Send til forstander Ole Damgaard – ole@vih.dk.

Praktiske afdeling: Send til TAP-leder Peter Sebastian Petersen – ps@vih.dk

Ansøgning sendes til sommerkursuskoordinator Mika Lund på mika@vih.dk.

Læs mere om ansøgning til unglærer længere nede på siden.

Søg som unglærer

Vi har haft mange mega seje unglærere, som hver især har gjort en forskel på de forskellige lange højskoleophold. Det har du også mulighed for at blive en del af.

En unglærer er endnu ikke færdig med uddannelse, men har masser af gåpåmod og vil gerne bruge et halvt år på at skabe minder – ikke kun for eleverne, men også for sig selv.

Som unglærer lærer du at undervise, at skabe unikke oplevelser og sætte dit eget præg på elevholdet.

Vil du være en af vores næste unglærere, så læs mere her.