Han, hun og forskellen

Med Mads Keiser |

Han, hun og forskellen

Oplev et humørfyldt foredrag, når Mads Keiser fortæller om forskellen på mænd og kvinder.

Hvorfor er mandeinfluenzaen så farlig en sygdom? Og hvorfor er kvinder bedre til at lyve end mænd? Hvorfor er testosteron altødelæggende for mænds evner til at vaske tøj, og hvad er logikken egentlig bag kvinders logik? Hvilke tophemmelige og urgamle regler er det, som mænd alle kender og følger? Hvad har kvinders humoristiske sans og penisjalousi egentlig tilfælles? Hvad er fup, hvad er fakta, hvad er fordomme, og hvad siger videnskaben til det hele?

Foredraget om Han, hun og forskellen er en morsom blanding af alvor og grin, hvor man igennem Mads Keisers historier vil genkende og grine af sin partner og – ikke mindst – af sig selv. Begge køn vil føle kærligheden i dette forrygende og underholdende foredrag.

Om Mads Keiser

Mads Keiser er uddannet fra både Statens Teaterskole og Journalisthøjskolen i Århus. Derudover har han arbejdet som skuespiller, blandt andet på Det Kongelige Teater. Han har skrevet tekster til teater, tv, revy og radio, og har desuden arbejdet i spændingsfeltet mellem videnskab, foredrag og stand-up.

På både DR og TV2 har Mads Keiser været studievært  i program-serien “Kald Mig Mads”, hvor forskellen på mænd og kvinder blev livligt debatteret. Tidligere har han været aktuel med forestillingen “Ulven kommer” og senere med “Tango med Charles” – om Darwin, mennesker og evolution – på Betty Nansen Teatret. Mads Keiser udgjorde desuden i 1980-1996 sammen med d’herrer Peter Kær og Michael Carøe underholdningsgruppen PLAT, Danmarks første rigtige og suverænt mest flødefede boyband.