Beach Sport

I Beachsport skal vi prøve et stort udvalg af de aktiviteter, man kan lave i rigtig godt vejr. Vi skal prøve beachvolley, strandhåndbold, beachfodbold, strandløb, beach ultimate frisbee, beach flagfootball.

Vi har en sandkasse lige i baghaven, men vi skal også på stranden og prøve nogle af aktiviteterne.

Det gode veje, den gode stemning og strandaktiviteterne

Vi inspirerer hinanden til alle de ting, vi kan lave på stranden. Faget er altså hovedsageligt et fag, hvor vi skal boltre os i sandet.

Thomas Gejl - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

Beachsport er fedt, når vejret er godt. Og så elsker jeg den fede hang loose stemning, man kan skabe med beachsport. Min personlige favoritet er beachvolley under solen og de bare tæer i sandet.

Thomas Gejl, højskolelærer
Thomas om beachsport

Volley er fedt, når man mærker, at alle giver sig og duellerne er tætte. Intet kan lade sig gøre uden et godt sammenhold. Og så elsker jeg den fede hang loose stemning, man kan skabe med beachvolley under solen. 

Jakob om beachsport

Du har ikke en chance i volleyball, hvis ikke du er en teamplayer! Det er fantastisk at få grundslagene indøvet så meget, at de bliver rutine, for herefter er muligheden der for lange, drabelige dueller, hvor hele holdet skal arbejde sammen for at få sejren i hus. Volleyball kan få både det bedste og det værste frem i folk, så det er et fantastisk spil, der samtidigt kan lære os en del om os selv. Hvad har jeg af begrænsninger/styrker, og hvordan bidrager jeg bedst til fællesskabet?