La Santa (E24)

Club La Santa

Sidst på efteråret tager hele højskolen til Club La Santa på Lanzarote, hvor de unikke muligheder for idrætslig aktivitet udnyttes, samtidig med at der er garanti for sol og varme. Club La Santa er et sportscenter beliggende i en storslået natur, hvor vi udfordrer os selv på forskellige måder.

Der er desuden mulighed for at vælge en uges rejse til Club La Santa i den fleksible uge for deltagere på forårskurset i perioden januar/februar.

Sol, varme, vand & smuk natur samlet et sted

På Club La Santa er der masser af muligheder for alverdens aktiviteter.

Du kan prøve kræfter med alt lige fra tennis, cykling, boksning, fitness, svømning, dykning, triatlon, beachvolley, fodbold, håndbold, wellness, vandsport og meget mere. 

Sammen med andre højskoleelever bliver du inkvarteret i en lejlighed på resortet og når dagen går på held, er der mulighed for at opleve forskellige underholdning og aktiviteter. 

Lanzarote er en del af De Kanariske Øer og ligger i Atlanterhavet, cirka 125 km ud for Afrikas vestkyst. Det tager omkring 5 timer at rejse til Lanzarote fra Danmark, og her kan man nyde godt af et varmt og stabilt klima året rundt.

Klimabidrag for rejsen

En flyrejse til Club La Santa har et klimaaftryk på 1371 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskole fordobler. Vi har skrevet meget mere om, hvordan vi som højskole giver et klimabidrag i forbindelse med rejserne.

Se videoen fra La Santa & oplev stemningen

Ann-Britt om La Santa
Ann-Britt Nordby - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

La Santa er en fantastisk legeplads, hvor alt er muligt. Et lille træningsparadis, hvor alle former for fitness, vandsport, boldspil og masser af cykling er muligt. Men der er også mulighed for masser af hygge. Man kender sig aldrig. Jeg elsker at vende tilbage år efter år. 

Ann-Britt

Indtryk fra La Santa

Tidligere elev om La Santa
Lærke Thomsen

La Santa var som at være tilbage til sommeren i en uge, sammen med ens højskolevenner. Der var alverdens aktiviteter, som vi selv kunne vælge, og det er som om, at alting bare bliver lidt sjovere, når man gør det med folk, man holder af. Fællesskabet blev dyrket hver dag og hver aften. Jeg afprøvede idrætter, som jeg altid havde drømt om at prøve, men ikke har haft mulighed for. Vi skabte fælles minder væk fra vores “hjem”  på højskolen, og det er nogle af de minder, vi oftest husker tilbage på sammen.

Lærke Thomsen

Kom med til La Santa på disse kurser

Se alle vores fællesrejser, valgfrie rejser og weekendture