Familiekurser

Familiehøjskole med idræt og sport

Tag på familiekursus på højskole til sommer og få en stor oplevelse. At tage på familiehøjskole vil give jer minder sammen som familie, som i sent glemmer. Det bliver en uge med fuld fart på, hvor I vil have masser af intens tid sammen, samtidig med at I dyrker jeres idrætsinteresser, prøver nye oplevelser af og møder andre familier, som også interesserer sig for sport og idræt.

Vi havde et super familieophold på Vejle Idrætshøjskole. Det var rigtigt dejligt både at have tid til at lave sjove ting sammen som familie og samtidig have mulighed for at dyrke egne interesser hver for sig. Jeg var især imponeret over, hvor godt underviserne tog sig af vores børn, og hvor mange aktiviteter de lavede med dem, når vi voksne indimellem dyrkede vores egne interesser eller hørte foredrag. Min søn sagde hver dag, inden han lagde sig til at sove, at han ville ønske opholdet ville vare ved i mange, mange flere dage. - Stine Seitzberg, mor til David, tidligere kursister 

Familiekursus på højskole udfordrer hele familien

Tag på sommerkursus med familien og mød andre familier, der elsker sport og idræt og også vil bruge sommeren på familiehøjskole. Familiekurser på Vejle Idrætshøjskole udfordrer alle i familien.

Kurser fra 5 år, 10 år og fra 13 år

Vælg det kursus, som passer din familie bedst. Er alle børnene i familien fyldt 13, så er det måske sjovere at være sammen med familier med børn på samme alder, men kommer I med børn i forskellige aldre, så vil der være jævnaldrende i alle aldre på kurserne fra 5 år.