Familiekurser

Familiehøjskole med aktivitet, idræt og sport

Er I klar til store oplevelser sammen? At tage på familiehøjskole vil give jer minder sammen som familie, som i sent glemmer. Vi har samlet et fantastisk engageret sommercrew, som giver den alt, hvad de kan for at skabe en helt unik sommeruge for jer. Det bliver en uge med fuld fart på, hvor I vil have masser af intens tid sammen, samtidig med at I dyrker jeres idrætsinteresser, prøver nye oplevelser af og møder andre familier, som også interesserer sig for sport og idræt.

Vi havde et super familieophold på Vejle Idrætshøjskole. Det var rigtigt dejligt både at have tid til at lave sjove ting sammen som familie og samtidig have mulighed for at dyrke egne interesser hver for sig. Jeg var især imponeret over, hvor godt underviserne tog sig af vores børn, og hvor mange aktiviteter de lavede med dem, når vi voksne indimellem dyrkede vores egne interesser eller hørte foredrag. Min søn sagde hver dag, inden han lagde sig til at sove, at han ville ønske opholdet ville vare ved i mange, mange flere dage. - Stine Seitzberg, mor til David, tidligere kursister 

Familiekursus på højskole udfordrer hele familien

På sommerkursus vil I møde andre familier, der elsker sport og idræt og også vil bruge sommeren på familiehøjskole. I trygge omgivelser er der udfordringer til alle i familien - både sammen og hver for sig.

Alt andet end hverdag

På sommerkurserne skal I ikke tænke på madlavning, opvask og rengøring. Skemaet er lavet, så I nyder aktiv tid og nye inputs - både sammen og ud fra jeres individuelle interesser. Og når sulten melder sig, sætter I jer til bords udendørs eller indenfor med lækker mad fra buffeten. 

Kurser fra 5 år, 10 år og fra 13 år

Vælg det kursus, som passer din familie bedst. Er alle børnene i familien fyldt 13, så er det måske sjovere at være sammen med familier med børn på samme alder, men kommer I med børn i forskellige aldre, så vil der være jævnaldrende i alle aldre på kurserne fra 5 år.