Livet på VIH

Livet på VIH

Overvejer du et ophold på idrætshøjskole med idræt, fællesskab og venskaber? På Vejle Idrætshøjskole kan du møde fantastiske undervisere, unikke faciliteter, rejser, mens du både dykker ned i dine interesser for idræt og får mulighed for at rejse med dine højskolevenner.

Her kan du læse mere om livet på Vejle Idrætshøjskole!

Et kig ind i på skolen

Hvordan vil din hverdag se ud?

Der er både fuld fart på og tid til at finde ro, når du dykker ned i hverdagen på en idrætshøjskole. Hvis du gerne vil vide, hvordan hverdagen er bygget op, så kan du herunder se eksempel på, hvordan dit skema ser du.

"Jeg fik bekræftet, at man virkelig kan komme langt bare ved at være den man er".  

Det der står klarest for mig, når jeg tænker på hverdagen på VIH, er nogle af de mennesker jeg har mødt, som er gået hen og blevet en stor inspiration, og meget klare forbilleder for mig. Man møder nogle som kan noget helt andet, end man selv kan. 

Man finder en ro i den man er, fordi ens liv bliver sat på spidsen, når man starter et nyt sted. Jeg fik bekræftet, at man virkelig kan komme langt bare ved at være den man er. 

Marie Høgh-Poulsen

Kreative værelsesdøre

Følg os på TikTok @vihdkhojskole
Tik Tok

 

Få en rundvisning

Når ét ophold ikke er nok - fortsætterelev

At være fortsætter har for mig betydet, at jeg nu tør at tale foran mange mennesker, jeg føler en tryghed i, at stå for aktiviteter alene og jeg har udviklet mig utroligt meget på den personlige front, i form af at kende mig selv bedre på både styrker og svagheder.

Matilde Mølgaard F22&E22
Følg med i hverdagen på Instagram

Følg os på Instagram - her deler vi både billeder fra hverdagen, men også fra de særlige arrangementer.