Idrætshøjskole for de 7-12 årige i efterårsferien

Idrætshøjskole for de 7-12 årige i efterårsferien

Afholdes på Vejle Idrætshøjskole

Teambuilder & Instruktør på Vejle Idrætshøjskole

I efterårsferien den 19. og 20. oktober fra 9 - 15 begge dage holder vi på Vejle Idrætshøjskole en "Idrætshøjskole for de 7-12 årige", der lige vil have lidt ekstra kolorit på efterårsferien. Du kan vælge din favoritidræt: Fodbold, Håndbold, Multisport eller Fitness & Dance.

Prisen er inklusiv undervisning, forfriskninger, frokost og en t-shirt, som du kan tage med hjem.

Er du klar til at komme på idrætshøjskole i efterårsferien?

Idrætshøjskole for 7-12 årige i efterårsferien

Her har du muligheden for at prøve et par dage på idrætshøjskole.

Vi prøver mange af de ting, som idrætshøjskoleeleverne også prøver i hverdagen. Det handler altså om fællesskab og idræt.

Vi hygger sammen, spiser sammen, synger sammen, fjoller sammen og dyrker en masse idræt - og det hele slutter med et brag sammen med alle højskoleeleverne.

Ud over de fælles ting så har du også mulighed for at vælge en idræt, som du vil bruge mest tid på.

Vælg et fag

I løbet af dagene skal du vælge, hvilken idræt du gerne vil deltage i. Børnene har mulighed for at deltage i en af de følgende idrætter. Det er kun muligt at deltage i en idrætsgren!

  • Fodbold (7-12 år). To dage med masser af fokus på teknisk træning, finter og en masse spil. Børnene vil blive aldersopdelt og undervist af højskoleelever.
  • Håndbold (7-12 år). To dage med fokus på teknisk træning og spilleglæde. Børnene vil blive aldersopdelt og undervist af højskoleelever.
  • Fitness & Dance (7-12 år). Du får mulighed for at prøve en masse forskellige ting inden for fitness og dance, fx dans, spinning, step, yoga, cirkeltræning, sjipning.
  • Multisport (7-12 år). Vi udforsker mange forskellige idrætsgrene og lege. Hvis du kan lide at bevæge dig på mange forskellige måder, så er multisport lige noget for dig.

Børnene bliver undervist af højskoleelever. Højskoleeleverne er i fuld gang med at planlægge dagene, så det endelig program kan ikke ses endnu.

Det er 10. gang, at Vejle Idrætshøjskole inviterer børn og unge på idrætshøjskole i efterårsferien.

Tilmelding

Tilmelding foregår på Place2Book inden 1. oktober 2023.