Rejseuge 38 - valgfri destination

Camønoen

En opdagelsesrejse i Danmark

CAMØNOEN

Tag med til et helt særlig område af Danmark og oplev en del af naturen, hvor tiden står stille.

Vi skal i fire dag opleve alt, hvad Møn har at byde på af storslåede naturoplevelser. Turen skal være en opdagelsesrejse i os selv, i hinanden, i fortiden, i vores historier og i verdensrummet. Så du skal være klar til at opdage nye sider af dig selv.

Vi skal på tur til Møns Klint og hvis vi er heldige, får vi lov til at udforske den på nært hold.

OPLEV NATTENS STJERNER

Vi skal bevæge os ud i nattemørket og opleve det helt særlige fænomen “Dark sky park og community”. Møn er nemlig et af de få steder i verden, hvor der er en meget unik mulighed for at se nærmere på vores univers og de stjerner, som findes i det.

Undervejs vil turen også gå forbi Nyord og Ulvshale, som er en unik del af Møn, vi skal lære meget mere om.

En del af overnatningerne vil forgå udenfor i det fri, og der vil være god tid til at samles om bålet og i fællesskab danne nye minder.

KLIMABIDRAG FOR REJSEN

En rejse til Møn har et klimaaftryk på 18 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskolen fordobler.

Tiden står stille på Møn

Møn er uopdaget naturperle i Danmark og der er rig mulighed for at gå op opdagelse på Møn. Jeg glæder mig personligt meget til at gå på opdagelse i verdensrummet og “Dark sky park og community,” og få en ud af kroppen oplevelse.

Når vi går i naturen opdager vi ofte noget nyt i os selv og i andre. Vi sætter den ene fod foran den anden og vi sætter vores aftryk i den store verden, i os selv og i hinanden.

Tiden står stille på Møn, og det er helt særligt at få lov til at opleve det.

Martin Olsen, underviser