Valgfri weekendtur

Fodboldtur

Vi skal på fodboldtur med to overnatninger og dykke ned i fodboldkulturen i Hamburg.

OPLEV STADIONSTEMNINGEN I TYSK FODBOLD

Hamborg er en fantastisk fodboldby med flere store fodboldklubber. Derfor skal vi opleve en fodboldtur til Hamborg, hvor vi kan besøge Volksparkstadion, den alternative klub St. Pauli i Millerntor-stadion og opleve stemningen hos Altona 93.

Hamburger Sportverein (HSV) spiller på Volksparkstadion. Der er plads til mere end 57.000 tilskuere. Der er altid en fantastisk stemning i Volksparkstadion. Alle tilhængere skaber en fantastisk stemning, der virkelig gør hver eneste kamp til en unik oplevelse.

FÅ DEN UNIKKE FODBOLDHISTORIE BAG ST. PAULI OG RUNDVISNING

Fußball-Club Sankt Pauli er en helt utrolig fodboldhistorie. Vi kommer til at besøge stadion og få historien om byens alternative og venstreorienterede klub. Millerntor-Stadion, eller bare Millerntor, ligger i Hamborgs berømteste og samtidigt berygtede bydel St. Pauli. Der er plads til over 29.000 tilskuere og der er altid fuldt hus. Det særlige ved FC St. Pauli er, at det er en fodboldklub, hvor en særlig livsstil er tilknyttet. Historien om St. Pauli er helt særlig. Klubbens tilhængere ikke tolererer racisme eller homofobi. Du kender måske allerede klubbens sorte hættetrøjer med dødningehoved på Nørrebro.

EN AF HAMBORGS ÆLDSTE FODBOLDKLUBBER

Altona 93 er en af Hamborgs ældste fodboldklubber, da den blev grundlagt i 1893 og netop det gør den til en traditionsklub. Adolf-Jäger-Kampfbahn er et forholdsvis lille stadion med plads til 8.000 tilskuere. Selvom klubben i øjeblikket spiller i Oberliga Hamburg, dvs. femte liga, møder der altid mange fans op til at se holdet fra Altona spille.

Der er altså masser af fodboldhistorie i Hamborg, men det er også en levende by med andre oplevelser sammen, hvor vi dykker ned kulturen i Hamborg.

OPLEV HAMBORG

Der er altså masser af fodboldhistorie i Hamborg, men det er også en levende by med andre oplevelser sammen, hvor vi dykker ned kulturen i Hamborg.

Der vil være en ekstrabetaling for at deltage på fodboldturen.

Sportsjournalistik