Fællestur

DGI Landsstævne

I Vejle

Landsstævne

Som noget helt særligt oplever vi sammen den unikke stemning på DGI’s landsstævne. Det bliver en uges idrætsfestival i fællesskabet tegn. Og i 2025 bliver landsstævnet endda holdt i Vejle.

Det betyder, at vi bruger de sidste dage af højskoleopholdet på landsstævnet.

4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen. Kom med til Danmarks største idrætsfestival med mere end 30 idrætter og et hav af aktiviteter den 3.-6. juli 2025. Vejle byder velkommen til DGI Landsstævne – også kaldet L2025.

Programmet for Landsstævne 2025

 

Landstævne ugen starter mandag, hvor vi mødes med de andre Idrætshøjskoler. Vi har fælles program med masser af sjove og fede aktiviteter mandag til onsdag.

Onsdag aften har vi vores “show-time” sammen med de andre højskoler, hvor forældre er velkomne til at komme og se med.

Torsdag starter landstævnet med et stort optog gennem byen sammen med de cirka 25.000 andre deltagere, som afsluttes med hygge og koncert.

Torsdag til søndag følger hver elev landstævne programmet og de valgte hold og aktiviteter.

Idræt om dagen og fest om aftenen.

Gensynsweekend

Landsstævne 2025

Landsstævne 2022

Jeg kunne være mig selv

Det der står klarest for mig, når jeg tænker på hverdagen på VIH, er nogle af de mennesker jeg har mødt, som er gået hen og blevet en stor inspiration, og meget klare forbilleder for mig. Man møder nogle som kan noget helt andet, end man selv kan.

Man finder en ro i den man er, fordi ens liv bliver sat på spidsen, når man starter et nyt sted. Jeg fik bekræftet, at man virkelig kan komme langt bare ved at være den man er.

MARIE HØGH-POULSEN, HØJSKOLEELEV

Få rejsen på disse kurser