Lærke Thomsen

Sociale medier-medarbejder

En af de bedste ting ved at være på en højskole, er at opleve hvor ens og hvor forskellige vi egentlig er alle sammen. Lige meget hvad farve vores hud er, om vi fik 02 eller 10 i gymnasiet eller om vi er A eller B mennesker. Man finder ud af at vi alle smiler, griner, græder, danser, elsker og føler. Vi finder ud af, at vores egne fjollede fordomme om dem fra forskelig steder i virkeligheden slet ikke holder stik. Vi bryder ned og bygger op. Bygger venskaber og fællesskaber og vi kommer bedst igennem det hårde med hjælpen fra en ven.

Gennem grin og smil – og at vi engang imellem gerne må se lidt dumme ud – skal jeg forsøge at samle på alle øjeblikke i løbet af et højskoleophold. Opfange den fede stemning, og fange på billeder og video at energi kommer ligeså meget fra mindsettet, som fra kroppens fysiske styrke.

Jeg har spillet basketball det meste af mit liv, og har levet på halvtid i en hal. Som træner fokuserer jeg på at den enkelte skal udfoldes uanset niveau og fysisk tilstand. Derudover har jeg I en del år også gjort mig indenfor styrketræning. Jeg har på mit eget ophold i E21 også fået fitness instruktøruddannelse, som har udvidet min træningserfaring endnu mere.

Når vi nu engang ikke render rundt og taget billeder og video af alting er jeg altid klar på spil, skøre udfordinger og (endnu engang) at få tæsk i bordtennis! Her er der rig mulighed for aldrig at kede sig, så derfor er Vejle Idrætshøjskole en perfekt arbejdsplads og ja, min perfekte uperfekte højskole.

TELEFON
48806508