casper@vih.dk

Casper Vestergaard, Højskolelærer

På Vejle Idrætshøjskole møder du et fælleskab og sammenhold med udspring i glæden for idræt, hvilket skaber unikke rammer for et fantastisk højskoleophold. Min egen interesse for idræt, og kroppen har været gennemgående for hele mit liv, hvilket har ført til en kombination af idræt og fysioterapi. Dette gør, at jeg har erfaring med at træne idrætsudøvere på alle niveauer og ligeledes vejlede og hjælpe i forbindelse skader, som er en uundgåelig del af det at være idrætsudøver.

Min egen idrætsbaggrund er gjort af adskillige boldorienterede sportsgrene gennem årerne, hvor jeg er en meget passioneret holdspiller i bl.a. fodbold og volleyball. Her er jeg nørdet omkring de tekniske og taktiske aspekter, men prioriterer i ligeså høj grad udviklingen af holdånd samt glæden ved at deltage i en holdsport.

Jeg befinder mig bedst ude i naturen, og du ser mig derfor ofte på en mountainbike, i færd med at klatre eller under vandet med en harpun i hånden. Desuden sætter jeg stor pris på det nordiske friluftsliv med shelterture og mad over bål. Jeg har derudover rejst i store dele af verden, med fokus på at opleve naturen, heriblandt bjergbestigning i Sydamerika, kajakture omkring tropiske stillehavsøer samt overlevelsesture i New Zealand.

Vejle Idrætshøjskole er derfor de perfekte rammer, hvor jeg kan hjælpe helt nye eller mere erfarne friluftsengagerede elever til at udvikle sig og skabe uforglemmelige minder ude i vores fantastiske natur.

Kvalifikationer
  • Fysioterapeut fra University College Nordjylland
  • Studeret Idræt ved Aalborg Universitet
  • Outdoor Leadership og Exercise Science fra Auckland University of Technology
  • Kajakinstruktør
  • Sikringsbevis til klatring
  • Fodboldtræner B
  • DGI Foreningsfitness instruktør
Casper Vestergaard