Autumn course 2024 (19 weeks)

Autumn course 2024 (19 weeks)

Sun, 11-08-2024 - Sat, 21-12-2024

Join us when the sun shines bright and our outdoor pool is ready for a swim. In addition to your chosen classes there will be many great experiences:

  • Outdoor trip in Denmark
  • Sports trip to Spain for all students
  • Events for family and friends
  • Sports days focusing on your chosen classes
  • Sports competitions/conventions/races
  • Singing and music
  • Event weekends and parties

We promise you an unforgettable stay with lots of sports, energy, experiences, team spirit and good times.

Sweat, sore muscles, laughter, adrenalin, inspirational inputs, eventful trips are guaranteed - and friendships that can last for perhaps a life time. We set the ground for a stay full of play and practise with rich opportunity to challenge yourself, and gain more knowledge about yourself, others and your chosen classes.

Get travelling

Choose between

Chamonix (E24)
6795DKK
Surf & Marokko (E24)
7795DKK
Caminoen Spanien (E24)
6795DKK
Camønoen Danmark (E24)
1200DKK

Subjects

Mix and match your subjects

Rejser & Weekendture

Liva Bengtson

Vi har virkelig lært hinanden at kende her på højskolen. Selvfølgelig er der mulighed for at dyrke en masse idræt, men det bedste for mig har været også at have tid til eftertanke og lidt mere klarhed i mit liv. Vi træner ikke kun. Jeg har oplevet så meget, jeg ikke havde forventet. Og det er næsten det, der har sat de klareste spor i mig. Og bare det at kunne være mig selv har været helt fantastisk.

Liva Bengtson
Emil Lambæk

Mit ophold på Vejle Idrætshøjskole har været sindssygt fedt Jeg har forbedret mig i idræt, men det bedste er det stærke fællesskab, vi har opbygget. Vi arbejder sammen, støtter hinanden, og jeg har skabt varige venskaber. Vi har lært at samarbejde, fået øjnene op for vores forskelligheder og ligheder og har sammen med lærerne skabt en positiv atmosfære. Mit ophold har virkelig været fantastisk og har givet mig værdifulde minder for livet!

Emil Lambæk
Spørgsmål eller rundvisning?
Peter Sebastian Petersen

Peter Sebastian Petersen

Hvis du har spørgsmål til dit højskoleophold, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan aftale en tid for en rundvisning allerede i dag, så du kan se skolen.

Contact information:
+45 2929 6387
kontor@vih.dk