Caminoen Spanien (E24)

Caminoen - Dit livs vandretur 

Tag med på en vandretur af de helt særlige, når turen går til det nordlige Spanien og den berømte Camino.

Vi skal sammen tage ruten, Camino del Norte, som er den man skal tage, hvis man drømmer om lange vandringer med bjerge, dale, små idylliske landsbyer og imponerende kyststrækninger, hvor vi også kan gøre holdt på en af de mange smukke strande og bade i havet.

Mærk roen i dig selv 

På turen vil I langsomt mærke, hvordan omgivelserne giver jer plads og rum til at finde ind til jeres indre ro. Vi vil hver dag vandre mellem 15 og 20 kilometer, og når rejsen er omme, vil vi have tilbagelagt cirka 100 kilometer. Vi vandrer med vores rygsække, og vil undervejs sove på forskellige vandrehjem langs ruten. 

Oplev fællesskabet i smukke omgivelser 

På turen vil vi komme forbi flere smukke byer, - blandt andet Bilbao, Santander og San Sebastian. Der vil også være fokus på andet end at vandre. Vi skal blandt andet se mange smukke seværdigheder, lave yoga på stranden, bade og snorkle i det smukke middelhav, spise lækker spansk mad og nyde fællesskabet.

Rejsen finder sted i uge 38 og prisen forventes at blive 6.795 kroner.

Klimabidrag for rejsen

En flyrejse til Spanien har et klimaaftryk på 1063 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskolen fordobler. Vi har skrevet meget mere om, hvordan vi som højskole giver et klimabidrag i forbindelse med rejserne.

Få unikke oplevelser 

Mette om Caminoen
Mette Bjerre - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

Jeg glæder mig til de fælles oplevelser, vi får på turen. Der er noget helt særligt ved at gå lange ture sammen. 

Mette Bjerre

"På turen vil I langsomt mærke, hvordan omgivelserne giver jer plads og rum til at finde ind til jeres indre ro. Vi skal dyrke roen, naturen og fællesskabet"

Mere end en vandretur

Mika om Caminoen
Mika Lund - Underviser på Vejle Idrætshøjskole

Spanien er et fantastisk land, og det bliver dejligt at mærke den ro, der kommer over en, i takt med at vi vænner os til at gå. 

Mika Lund

Kom til Caminoen på dette kursus

Se alle fællesrejser, valgfrie rejser og weekendture