Fodbold & Playertek

I Fodbold og Playertek arbejder vi med fodboldtræning og tests. Vi laver almindelig fodboldtræning, men spiller med det professionelle Playertek-system, så vi måler hvordan fysikken sættes i spil og udvikler sig undervejs.

Vi udnytter også vores testcenter til at teste vores spring og sprint og i løbet af træningen forsøger vi at blive endnu bedre til disse fysiske parametre.

Vi arbejder med målsætninger og tests, så du kan se din fremgang hen over semesteret.

På Fodbold & Playertek

  • arbejder vi med tests og målsætning i forhold til fodbold
  • teknisk træning og koordinationstræning
  • positionsspil
  • testning af udholdenhed, springstyrke og hurtighed
  • spille med det professionelle Playertek system og analysere data
  • funktionel, fodboldrelateret styrketræning

Fodbold på Vejle Idrætshøjskole

Kombinerer du fodbold med fodbold i blok 2 eller futsal, kommer du til at træne mere end 10 timer om ugen.

C-træneruddannelsen på højskole

Hvis du gerne vil have trænerkompetencer og dykke ned i Dansk Boldspil-Unions træneruddannelse, så skal du vælge Fodboldtræner & Performance som kompetencefag.

Fodboldkampe & træning i nærliggende klubber

På Vejle Idrætshøjskole arrangerer eleverne selv kampe mod de andre højskoler. Det kan du høre meget mere om, når du starter på skolen.

Vejle Idrætshøjskole kan hjælpe med at formidle kontakt til nogle af de nærliggende klubber, hvis du ønsker at træne i en klub samtidig med dit højskoleophold.

Jesper om fodbold

Verdens bedste spil! Jeg har spillet futsal i Buenos Aires og futevolei på Ipanema strand i Rio. De oplevelser bekræfter mig i, at fodbold er verdens sprog. Jeg drømmer allerede om en af de tunneller, jeg kommer til at lave på dig, mens du er på skolen. Jeg vil gerne være med til at gøre fodboldspillet smukt. Jeg har tidligere spillet i superligaen og instruerer nu kommende trænere på DBU's C-træneruddannelse.

Lars om fodbold

Træning skal være sjovt. Jeg har brugt utallige timer på at øve mig i at blive fortrolig med bolden - og har skrevet en bog om fodboldtricks. En god træning er, når man forbedrer sin omgang med bolden og samtidig får en bedre forståelse for alle de taktiske elementer, som fodboldspillet indeholder. Glæden ved spillet og det høje humør er det allervigtigste for mig. 

Karsten om fodbold

Foreningsidrætten har generelt måtte sande et faldende antal medlemmer efter fitnesscentrenes store indtog. Den eneste sport, der ikke er gået tilbage her er fodbold, som i stadig højere grad bliver udøvet af mange. Fodbold er om noget et frirum for mig, og vil altid have en speciel plads i mit hjerte, og her på Vejle har vi med både multi-, kunst- og almindelig græsbane - optimale muligheder for at nyde spillet og udvikle sig med bolden.