Idrætsfag

Indoor Bike Experience

Indoor Bike Experience

I Indoor Bike Xperience udnytter vi de fremragende muligheder vi har for at kombinere virtuel cykling og indoor cycling. Det bliver hårdt, vi kommre til at køre virtuelle løb, indoor cycling og spinning – og så lærer vi meget mere om, hvordan konditionen forbedres.

Vi udforsker de virtuelle cykelruter, vi kan køre i programmer som Zwift, MyWhoosh, Bkool og andre platforme. Her træner vi og prøver at køre løb sammen, bl.a. på den platform verdensmesterskaberne bliver kørt.

Vi prøver Indoor Cycling hvor vi følger inspirerende instruktører, hvor vi forbedrer vores cardio, kondition og udholdenhed.

Eleverne kan indstille personlige mål og følge deres fremskridt ved hjælp af data om kondition, puls, hastighed og distance. Vi kommer til at prøve målrettede cykeltests, så vi kan se om vores træning hjælper. Træningen kommer til at tage udgangspunkt i den enkelte.

Indoor Bike Xperience er den ideelle fusion af teknologi og traditionel træning, der giver eleverne mulighed for at udforske verden fra en indendørs cykelsadel. Det tilbyder en helhedsoplevelse af konditionstræning, underholdning og motivation i en indbydende og sjov indstilling.

ANN-BRITT NORDBY om INDOOR BIKE XPERIENCE

Den gode stemning, sammenholdet og den rigtige personlige indstilling er det, som kan gøre hele forskellen. Vi kombinerer den fremadstormende virtuelle cykling med den lidt mere traditionelle spinning. Det er netop den helt rette cocktail, når vi skal undersøge grænserne på cyklen.

ANN-BRITT NORDBY

Find faget på disse kurser