Idrætsfag

Power Fitness

Power Fitness

Er du til træning med masser af intensitet, musik og energisk stemning? Vi blander crossfitness, spinning og boksning nogenlunde ligeligt, så vi får en all round træning i en intens træningsatmosfære.

Men du vil også blive klogere på teknikken i de enkelte discipliner og du vil lære, hvordan du sammensætter et effektivt træningspas.

Forløbet byder på en introduktion til hver disciplin, hvor du lærer forskellige øvelser at kende. Herefter vil der være træning i hver disciplin ca. en gang hver uge, hvor vi jager det særlige kick, som hver disciplin kan give.

CROSSFITNESS, SPINNING & BOKSNING

I crossfitnesstimerne hander det om en blanding af kernestyrke og kondition, som trænes gennem dagens workout (WOD) med fokus på forskellige funktionelle helkropsbevægelser.

Boksetimerne byder på masser af sved på panden, når vi kanaliserer al energien ud gennem spark og slag. Timerne vil være en blanding af fysisk træning og teknisk boksetræning / kickboksning.

I skolens indoor cycling rum jagter vi “spinners high”, mens vi øger både kondition og forbrænding samt træner ryg, mave, baller og ben.

Vi lover dig, at hver undervisningsgang kan mærkes i musklerne – også efter, at timerne er overstået.

Find faget på disse kurser