Idræt & sundhed

Idræt & sundhed

Interesserer du dig for sundhed, ernæring eller træningsplanlægning? Vil du gerne fordybe dig teoretisk og praktisk? - bl.a. i vores idrætstestcenter?
Hvis du overvejer uddannelse indenfor idræts- eller sundhedssektoren som sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, diætist eller vil læse til læge, lærer eller idræt på universitetet, kan en række af vores sundhedsfag i være en god forberedelse.

Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte din pakke.

Kombinér teori med praktisk idræt

Tjek også vores fællesrejser og valgfrie rejser

Sundhed, ernæring eller træningsplanlægning?

Med dine valg af fag, kan du skabe dit eget forløb på højskole, hvor du får indsigt og viden inden for det sundhedsfaglige felt, samtidig med at du udvikler dine personlige kompetencer. Du sammensætter selv dine mere teoretiske sundhedsfag med en række idrætsfag, hvor der vil være fokus på praktisk udøvelse.

Du vil få mulighed for at lære mere om anatomi og de fysiologiske processer i kroppen, og du vil få mulighed for at lave træningsprogrammer eller lave tests på dig selv eller andre.  

Afklaring eller forberedelse til et studie inden for sundhed?

Du får mulighed for at "smage" på forskellige retninger inden for sundhedsområdet, som kan afklare din motivation og forberede dig til et relevant studie. Det vil også være muligt at få opnå certifikat som fitnessinstruktør. Højskoleopholdet kan bruges til at samle point til en eventuel kvote 2 ansøgning på dit drømmestudie.

Udvikling, viden og motivation

Er du klar til at tilmelde dig?

Vil du have en rundvisning?