Kompetencefag

Courage to Care

COURAGE TO CARE

Vil du gerne være med til at planlægge og afvikle et kæmpe projekt i forbindelse med Knæk Cancer? Vi samarbejder med Team Courage to Care om at stable et helt unikt projekt på benene, hvor vi fylder Vejle Idrætshøjskole med glade menensker, samtaler, idræt og bevægelse.

Der er mange roller i sådan et projekt. Du kan være med, hvis du godt kan lide at strukturere og organisere. Der er også brug for dem, der gerne vil stå foran og undervise. Vil du gerne bare støtte sagen og give en hånd med, så er du også velkommen.

Courage to Care

COURAGE TO CARE-EVENT & INDSAMLING

I Knæk Cancer-ugen laver vi en masse events for de andre elever på skolen, som er med til at bygge op til det store klimaks, hvor vi er med til at organisere og afvikle det store Courage to Care-event, som ligger i forbindelse med Knæk Cancer-landsindsamlingen.

Courage to CareCourage to Care

OPLEVELSER FRA ARRANGEMENTET

Hvad er Team Courage to Care

Team Courage to care er et helt unikt fællesskab med fantastiske holdkammerater rundt omkring i hele landet. Ønsket med Team Courage to care er at skabe et stærkt fællesskab med plads til alle. Vi samles om en god sag og altid med inddragelse af fysiske og sociale aktiviteter, der er med til at styrke vores relationer, samt øge trivslen og sundheden.

Team Courage to Care
SIGNE LJUNGBERG, HØJSKOLEELEV

Fedt at være en del af noget større

Et fag hvor det både kræver kreativitet, samarbejde og planlægning. Der bliver hurtigt skabt et tæt bånd på teamet. Det er fedt at være en del af et større projekt, hvor man starter helt fra bunden og planlægger det store knæk Cancer event ned til mindste detalje.Det var en kæmpe fornøjelse til sidst, at kunne se alt ens arbejdstid udfolde sig på finaledagen, hvor der blev delt mange rørende øjeblikke i løbet af dagen.

SIGNE LJUNGBERG, HØJSKOLEELEV
Courage to Care

De sejeste holdkammerater

Vi har de sejeste holdkammerater på Team Courage to care. Det er vildt fedt at kunne lave dette event sammen med eleverne på Vejle Idrætshøjskole. Det summer af energi, humor og nærvær. Ønsket om at bidrage til en god sag og være en del af noget helt særligt er rørende og helt unikt.

LENA BOEL & MADS HANSEN, TEAM COURAGE TO CARE

Livgivende dage og et godt projekt

For mig så giver det et rigtig unikt forhold til eleverne at kunne arbejde sammen hen mod et stort projekt. Der er frustrationer og besværligheder undervejs, men når man står med et kæmpe resultat til sidst, kigger på alle de glade mennesker vi er lykkes med at samle og i det hele taget få lavet et par gode livgivende dage, som samtidig støtter et godt projekt.

Mika Lund - højskolelærer

Relaterede fag

Find faget på disse kurser