Rejseuge 38 - valgfri destination

Caminoen Spanien

Dit livs vandretur

Vi har erstattet Camino-turen med en vandretur ved Mont Blanc.

CAMINOEN

Tag med på en vandretur af de helt særlige, når turen går til det nordlige Spanien og den berømte Camino.

Vi skal sammen tage ruten, Camino del Norte, som er den man skal tage, hvis man drømmer om lange vandringer med bjerge, dale, små idylliske landsbyer og imponerende kyststrækninger, hvor vi også kan gøre holdt på en af de mange smukke strande og bade i havet.

MÆRK ROEN I DIG SELV

På turen vil I langsomt mærke, hvordan omgivelserne giver jer plads og rum til at finde ind til jeres indre ro. Vi vil hver dag vandre mellem 15 og 20 kilometer, og når rejsen er omme, vil vi have tilbagelagt cirka 100 kilometer. Vi vandrer med vores rygsække, og vil undervejs sove på forskellige vandrehjem langs ruten.

OPLEV FÆLLESSKABET I SMUKKE OMGIVELSER

På turen vil vi komme forbi flere smukke byer, – blandt andet Bilbao, Santander og San Sebastian. Der vil også være fokus på andet end at vandre. Vi skal blandt andet se mange smukke seværdigheder, lave yoga på stranden, bade og snorkle i det smukke middelhav, spise lækker spansk mad og nyde fællesskabet.

KLIMABIDRAG FOR REJSEN

En flyrejse til Spanien har et klimaaftryk på 1063 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskolen fordobler.

Vi skal dyrke roen, naturen og fællesskabet

Jeg glæder mig til de fælles oplevelser, vi får på turen. Der er noget helt særligt ved at gå lange ture sammen. På turen vil I langsomt mærke, hvordan omgivelserne giver jer plads og rum til at finde ind til jeres indre ro. Vi skal dyrke roen, naturen og fællesskabet”

Mette Bjerre, underviser

Få rejsen på disse kurser