Rejseuge 9 - valgfri destination

La Santa (forår)

La Santa

Club la Santa

Du kan i foråret vælge at tage med en gruppe til Club La Santa Sport. Vi udnytter de unikke muligheder for idrætslig aktivitet, samtidig med at der er garanti for sol og varme. Club La Santa er et sportscenter beliggende i en storslået natur, hvor i udfordrer os selv på forskellige måder.

SOL, VARME, VAND & SMUK NATUR SAMLET ET STED

På Club La Santa er der masser af muligheder for alverdens aktiviteter.

Du kan prøve kræfter med alt lige fra tennis, cykling, boksning, fitness, svømning, dykning, triatlon, beachvolley, fodbold, håndbold, wellness, vandsport og meget mere.

Sammen med andre højskoleelever bliver du inkvarteret i en lejlighed på resortet og når dagen går på held, er der mulighed for at opleve forskellige underholdning og aktiviteter.

Lanzarote er en del af De Kanariske Øer og ligger i Atlanterhavet, cirka 125 km ud for Afrikas vestkyst. Det tager omkring 5 timer at rejse til Lanzarote fra Danmark, og her kan man nyde godt af et varmt og stabilt klima året rundt

KLIMABIDRAG FOR REJSEN

En flyrejse til Club La Santa har et klimaaftryk på 1371 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskole fordobler. Vi har skrevet meget mere om, hvordan vi som højskole giver et klimabidrag i forbindelse med rejserne.

Fantastiske La Santa

La Santa var som at være tilbage til sommeren i en uge, sammen med ens højskolevenner. Der var alverdens aktiviteter, som vi selv kunne vælge, og det er som om, at alting bare bliver lidt sjovere, når man gør det med folk, man holder af. Fællesskabet blev dyrket hver dag og hver aften. Jeg afprøvede idrætter, som jeg altid havde drømt om at prøve, men ikke har haft mulighed for. Vi skabte fælles minder væk fra vores “hjem”  på højskolen, og det er nogle af de minder, vi oftest husker tilbage på sammen.

Lærke Thomsen, tidligere elev

Fantastisk legeplads

La Santa er en fantastisk legeplads, hvor alt er muligt. Et lille træningsparadis, hvor alle former for fitness, vandsport, boldspil og masser af cykling er muligt. Men der er også mulighed for masser af hygge. Man kender sig aldrig. Jeg elsker at vende tilbage år efter år.

Ann-Britt, højskolelærer

Få rejsen på disse kurser