Rejseuge 9 - valgfri destination

Skirejse til Østrig

Skirejse til Østrig

Skirejsen ligger i starten af februar, og den går til smukke og sneklædte Østrig, hvor der er rig mulighed for mange fede oplevelser, – både på og udenfor pisterne.

Du vil få mulighed forbedre dit skiløb med instruktion hver dag på turen, og der bliver rig mulighed for at grine af dig selv og de andre i sneen, og mærke suset på vej ned af bjerget.

Når dagens skistrabadser er overstået, mødes vi til fællessang og underholdning og udnævner “dagens klovn” på ski.

På turen vil du blandt andet have mulighed for at opleve alpinski og snowboard.

SNE, SOL & UNIK NATUR

På skirejsen til Østrig er der masser af muligheder for at forbedre dit skiløb og få en hel masse alpe-stemning.

Du kan prøve kræfter med både skiløb og snowboard og vil både modtage undervisning fra vores egne undervisere og profesionelle skiinstruktører.

Sammen med andre højskoleelever bliver du inkvarteret på et hyggeligt hotel lige ved liften og når dagen går på held, hygger vi med forskellig underholdning og aktiviteter.

 

KLIMABIDRAG FOR REJSEN

En busrejse til Østrig har et klimaaftryk på 92 CO2e pr. person. Derudover er der et klimaaftryk fra fremstilling af kunstig sne og at holde lifter i gang til skiløb, som vi anslår belaster CO2e-regnskabet med 200 kg CO2e pr. person. Når du kommer på skolen får du mulighed for at give et frivilligt klimabidrag, som højskole fordobler. Vi har skrevet meget mere om, hvordan vi som højskole giver et klimabidrag i forbindelse med rejserne.

Sammenhold og fællesskab

At undervise på VIH´s skitur er intet mindre end fantastisk, – at få lov at dele min egen passion for skiløb med både den erfaren skiløber, men også med dig, der aldrig har stået på ski før. På vores skitur underviser vi i små hold, og det er fedt som underviser, at have tid til at se den enkelte og skiteamet tage skiløbet til det næste niveau sammen.

Jeg lægger stor vægt på sammenhold og fællesskab. Jeg tror på, at det er vigtigt at lære gennem leg og have det sjovt sammen, samtidig med, at vi udfordrer os selv og holdet i forskelligt skiterræn og med forskellige skiøvelser. Ofte indrages også videoanalyse i undervisningen, for den, der rigtig gerne vil nørde deres skiløb, og det synes jeg er vildt spændende.

Thea Storm Henriksen, underviser

Få rejsen på disse kurser