Træner & Instruktør

Træner & Instruktør

Kunne du godt tænke dig at få redskaber til at blive træner eller instruktør?

Fordyb dig som træner og instruktør

Du kan dykke ned i at blive træner og instruktør i rigtig mange af vores fag. I alle idrætsfagene får du mulighed for i samarbejde med lærerne at lære meget mere om, hvordan du bygger undervisning op.

Du kan også lade dig inspirere i vores kompetencelinjer, hvor du kan arbejde med at stå frem og planlægge og udføre aktiviteter.

I nogle fag vil der også være mulighed for at få instruktørbeviser, så du fx har bevis på, at du kan lave forskellige outdoor- og idrætsaktiviteter eller stå for planlægning af idrætsprojekter mm.

Udvikling, indsigt og inspiration!

Fordyb dig som træner & instruktør

Events og muligheder for at prøve dig selv af

  • VIH Idrætshøjskole for de 7-12 årige i efterårsferien - du kan vælge at blive træner & instruktør i fodbold, håndbold, multisport eller fitness & dance.
  • 5. klassesarrangement - du får mulighed for at være med til at afvikle et idrætsarrangement for 900-1200 folkeskoleelever fra Vejle.
  • Fagswap - vi underviser hinanden - og her kan du prøve kræfter med at undervise i lige nøjagtigt det, du gerne vil.
  • Weekendarrangementer - på weekendarrangementer får du mulighed for at arrangere noget for alle de andre elever. Her får du virklig mulighed for at få afløb for alle dine tossede ideer og til at stå foran.

 

Er du klar til at tilmelde dig?

Vil du have en rundvisning?