Casper Vestergaard

Højskolelærer

På Vejle Idrætsskole møder du et fællesskab og oplever sammenhold med udspring i idrætsglæde. Dette giver en unik ramme om et fantastisk ophold på kollegiet. Min egen interesse for sport og krop har været gennemgående gennem hele mit liv, hvilket har ført til en en uddannelse, der har kombineret sport og fysioterapi. Det betyder, at jeg ikke kun har erfaring med at træne atleter på alle niveauer, men også med at vejlede og hjælpe med skader, som kan være en uundgåelig del af det at være atlet.

Min egen baggrund inden for idræt har involveret meget boldorienteret idræt gennem årene, hvor jeg er en meget passioneret holdspiller i bl.a. fodbold og volleyball. Jeg er meget interesseret i de tekniske detaljer og taktiske aspekter, men jeg prioriterer lige så meget udvikling af holdånd og glæden ved at deltage i en holdsport.

Jeg har det bedst ude i naturen, og du vil derfor ofte se mig på mountainbike, klatrevægge eller i træer eller under vandet med en harpun i hånden. Jeg sætter også stor pris på det nordiske friluftsliv med shelterture og madlavning over bål. Jeg har også rejst i store dele af verden, med fokus på naturoplevelse, herunder bjergbestigning i Sydamerika, kajakture rundt på tropiske stillehavsøer og overlevelsesture i New Zealand.

Vejle Idrætsskole er de perfekte rammer for mig til at hjælpe friluftsengagerede elever på alle niveauer med at udvikle sig og skabe uforglemmelige minder i vores fantastiske natur.

KVALIFIKATIONER

  • Fysioterapeut fra University College Nordjylland
  • Læst idræt Aalborg University
  • Outdoor Leadership and Exercise Science from Auckland University of Technology
  • Kajak-instruktør
  • Klatrebevis
  • DBU Fodbold UEFA B-licens
  • DGI Foreningsfitnessinstruktør