Mette Bjerre

Højskolelærer

Det at være på højskole er unikt, og det er oftest en tid, man ser tilbage på, som en af de største i ens liv. Tænk sig at få lov til at være en del af det! Jeg ser det som et privilegium at få lov til at være med til at skabe denne unikke oplevelse for andre.

En højskole er endvidere stedet, hvor der skabes relationer, og det spændende ved dette er, at det er relationer på kryds og tværs af etnisitet, interesser og personlig historier. Dette gældende både eleverne men lærerne og eleverne imellem. Så det at være højskolelærer er ikke blot det at give andre en unik oplevelse – det er også at få en unik oplevelse selv.

Idræt har altid fyldt rigtig meget i mit liv, og været noget af det der har skabt meget glæde i mit liv – om det så har været boldspil, svømning eller fitness. På VIH har jeg fået muligheden for at dele denne glæde med andre.

Min store passion er knyttet til fitness. Jeg elsker det meste af hvad fitnessverdenen indeholder, hvilket også gør at jeg tilbringer mange af ugens timer i et fitnesscenter.

KVALIFIKATIONER
  • Undervist fitnesshold i mere end 20 år
  • Personlig træning i fitness
  • Crossfit underviser i 7 år