Adventure 360°

Adventure 360° er for dig, der er til anderledes udfordringer i naturen. Faget er en blanding af tekniktræning og fysisk aktivitet, men handler også om spændende oplevelser og udfordringer i naturen.

Vi prøver kræfter med flere forskellige udendørsdiscipliner: mountainbike, orienteringsløb, trailløb, inliners og klatring. Faget byder også på andre spotaktiviteter; fx skydning, vinterbadning, forhindringsbane, rappelling, cross duathlon, langrendsløb i vinterperioden.

Vi organiserer faget, så det passer perfekt med underviser, lærer og årstid.

Nørreskoven - perfekt til Adventure 360°

Vi har som noget ret unikt skoven lige i baghaven, som danner ramme for mange af vores aktiviteter. I Nørreskoven rummer nogle af Danmarks fedeste mountainbike muligheder, orienteringsløb og trailløb.

Derudover har vi et stort udendørs klatretårn og en indendørs klatrevæg - og i skoven er der mulighed for træklatring.

Plads til alle uanset niveau

Faget kan vælges af alle uanset niveau, blot du har lyst til at være ude og være aktiv.

Prøv det fede udstyr

Skolen stiller alt teknisk udstyr til rådighed: Mountainbikes, klatreudstyr, kompas m.v. Du skal blot have et par løbesko og træningstøj til at være ude i.

Mulighed for at tage sikringsbevis til vægklatring

Du har mulighed for at tage sikringsbevis til klatring, som du efterfølgende kan anvende ved forskellige teambuildingsfirmaer som studiejob. Hvis du allerede har sikringsbevis 1, så kan du arbejde videre med kursus 2.

Thea om adventure 360

For mig er adventure eventyrlige udfordringer og uforglemmelige oplevelser udendørs i skøn natur. -Og så må det gerne være gennem terræn, mudder og vand. Her kan Vejle Idrætshøjskole byde dig velkommen med optimale forhold for bl.a. træklatring, terrænløb, fede mountainbiketracks med skov lige uden for højskolens dør - og med Vejle fjord kun få kilometer væk fra skolen havsvømmer og vinterbader vi også. Så optimale forhold til denne sport finder du kun få steder i Danmark. Hvis du er til adventure, er det derfor specielt attraktivt for dig at være elev på lige netop Vejle Idrætshøjskole.

Thomas om adventure 360

Sammen skal vi overskride nogle grænser og få røde kinder, når vi boltrer os i terrænet omkring skolen. Vi afprøver os selv og hinanden og hvem ved - måske opdager vi en ny udendørs yndlingsaktivitet?

Jeanette om adventure 360

Jeg elsker at bruge naturen til at udfordre mig selv fysisk. I adventure 360 kan vi sammen skabe minder for livet gennem nærvær og nye oplevelser. Vores skole ligger i noget af landets allerskønneste natur og jeg glæder mig til at vise naturen og alle dens muligheder frem, så alle eleverne også kan opleve samme glæde som mig.